Eğer 2.el almak isterseniz çok rahat GTX 1050 alabilirsiniz fakat 0 üründen yanaysanız zaten açıklamayı yapmışlar 1030 tek seçenek denebilir.

Evet ama 2. Ellerden şüphelendiğim için öyle yapmadım ama ben giderim PC cilere bakarım belkide 2. El alırım yanıt için saol

Saolun ama firmadanda gene farkettiği için benim alacağım firmalar MSİ
ASUS
AMD
tarzı firmalar genede yanıt için sağolun!
Ekran kartında marka çok bir şey değiştirmez hele ki bu tarz giriş seviyede soğutma ihtiyacı yok denecek kadar az olduğu için markanın hiçbir ek getirisi olmayacaktır çünkü tüm ekran kartlarının içindeki GPU aynı markalar sadece üzerine soğutma ekiliyor bazende frekans arttırıyor.
Uzun lafın kısası en ucuz tek fanlı GT 1030 modelini alın.

Yha ben mi yanlış biliyorum, pc den anlamıyorumda benim bildiğim mesela anakartım ddr3 yada gddr3 (nasıl yazılıyor bilmiyorum) ben o anakarta sadece gddr3 yada ddr3 ekran kartı taka biliyorum yani tutupta gddr5 bi kart gddr3 bir anakarta takamıyorsun diye biliyorum ben acaba en baştan beri yanlışmı biliyomuşum? Valla şuan kendimi cahil hissettim??

Başından beri yanlış biliyormuşsunuz anakartın DDR 3 veya 4 olması tamamen RAM ile alakalı ekran kartı takarken özgürsün yani hem öyle bir şey olsaydı GDDR 5 ekran kartlarını hangi anakartta kullanacaktık.

Hayır hocam öyle birşey yok GDDR3'te takarsın GDDR5'te.

Teşekkürler, ben genede sağlama almak için sormuştum bu soruyu internette testleri var düşük ayarlarda fortnite çok rahat kaldırıyor, genede düşüneceğim
Maalesef g3258 işlemci, 4gb ram, R7 240 ile fortnite en düşük çözünürlükte kasarak oynuyorum. Isınma problemi yok.
Fortnite oynamayı çok seviyorsan hayal kırıklığı yaşarsın bu ekran kartlarıyla. GTX 750 ti ya da 1030 alabilirsin.

GT 1030 alabilirsiniz. Veya 2. el GTX 750 Ti bakabilirsiniz. Ayrıca anakart belleği ile ekran kartı belleği birbirinden bağımsızdır. Mesela DDR3 bir anakarta GDDRx bellekli bir ekran kartı takarsanız herhangi bir uyumsuzluk olmaz, çalışır. Burada önemli olan PCI Express x16 portuna takılıyor sonuçta. Bu arada benim önerim 2. el GTX 750 Ti. Dediğiniz kartlar güncelliğini fazlasıyla yitirmiş, vasat kartlardır. Her hangi bir sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.

GT 1030, 750 Ti, ikinci el alabilirseniz temiz Gtx 1050 veya 1050 Ti gibi kartlar alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…