R7 240 vs GT1030

Ve takılı olan kartım R7 240 2GB modeliydi. Nasıl bir leş kart olduğun biliyorum işlemcim i3 4160 herhangi bir darboğaz olmaz değil mi?

Açtım ama kimse cevap vermedi. PC açılıyor, ekrana görüntü geliyor fanlar hızlanıyor ve görüntü gidiyor 10 sonra falan da gücü kesiyor.
Ekran kartı arızasına benzemiyor. Onboard olarak veya başka bir ekran kartından görüntü alabilme şansınız var mı?
Ve takılı olan kartım R7 240 2GB modeliydi. Nasıl bir leş kart olduğun biliyorum işlemcim i3 4160 herhangi bir darboğaz olmaz değil mi?

Açtım ama kimse cevap vermedi. PC açılıyor, ekrana görüntü geliyor fanlar hızlanıyor ve görüntü gidiyor 10 sonra falan da gücü kesiyor.
R7 240 2GB ile 4GB'si arasında neredeyse hiç fark yok.

Yok, ancak güvendiğim bir yer sanmam böyle bir sahtekarlık yapacaklarını. Daha önce de alışveriş yapıp teknik servislerini kullanmıştım.

3 kez hacca giden aile dostumuz bilgisayarcı tarafından dolandırılınca bende bu işlere başladım sırf bilgisayarcılara gitmemek için.

3 kez hacca giden aile dostumuz bilgisayarcı tarafından dolandırılınca bende bu işlere başladım sırf bilgisayarcılara gitmemek için.

Me. 9 yaşında iken bilgisayarcının dolandırdığını anlayan ben şu an bu iş ile uğraşıyorum. Arkadaş vb. PC bozulunca bende alırlar soluğu. Asıl işim sağlıkçıyım. :)

Kesinlikle sorunu kendiniz araştırarak çözün hem 900TL GT1030 içinde fazla birkaç hafta önce 650TL'ye aldım.
Gerçekten aynı sorunu bulamadım internette, gittiğim yerde parçaları tek tek deneyeceklerini söylediler. Şu an da ekran kartı olarak duruyor bakalım ne olacak.
Arkadaşlar kasayı aldım, onboard şekilde denedim sorun ekran kartındaymış. GT1030'u aldım bekliyorum teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı