R7 240 vs GT1030

Ekran kartı arızasına benzemiyor. Onboard olarak veya başka bir ekran kartından görüntü alabilme şansınız var mı?
R7 240 2GB ile 4GB'si arasında neredeyse hiç fark yok.

Ekran kartı arızasına benzemiyor. Onboard olarak veya başka bir ekran kartından görüntü alabilme şansınız var mı?
Yok, ancak güvendiğim bir yer sanmam böyle bir sahtekarlık yapacaklarını. Daha önce de alışveriş yapıp teknik servislerini kullanmıştım.

Yok, ancak güvendiğim bir yer sanmam böyle bir sahtekarlık yapacaklarını. Daha önce de alışveriş yapıp teknik servislerini kullanmıştım.

3 kez hacca giden aile dostumuz bilgisayarcı tarafından dolandırılınca bende bu işlere başladım sırf bilgisayarcılara gitmemek için.

Kesinlikle sorunu kendiniz araştırarak çözün hem 900TL GT1030 içinde fazla birkaç hafta önce 650TL'ye aldım.
Gerçekten aynı sorunu bulamadım internette, gittiğim yerde parçaları tek tek deneyeceklerini söylediler. Şu an da ekran kartı olarak duruyor bakalım ne olacak.
Arkadaşlar kasayı aldım, onboard şekilde denedim sorun ekran kartındaymış. GT1030'u aldım bekliyorum teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…