R7 240 vs HD6570?

astin2626

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartımı istemeyerek bozdum ve bu yüzden yeni bir ekran kartı almam gerekiyor ve 150 tl civarlarında bütçem bulunmaktadır. Aşağıda linklerini verdiğim iki kartdan birisini almaya karar vermiş bulunmaktayım. Sizce hangisini almalıyım? Bu arada bu kartlar anakartıma uyumlu mudur ? Ve son olarak jettekno sitesinden en ucuzlarını bulabildim. Bu site güvenilir midir ?
  • İşletim Sistemim: Win 8.1 Pro x64
  • İşlemcim: Intel® Pentium® Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz
  • Anakartım: Fujitsu D3041-A1
  • Ram: Kingston 2 gb
  • PSU: 300 Watt ( PSU'nun üstünde Total Output Power 300W yazmaktadır. Buna dayanarak bende 300 Watt yazmış bulunmaktayım.)
  • Bozulan Ekran Kartım: Atı Radeon 4350
www.jettekno.com: Bilgisayar, Notebook, Nokia, Laptop, ipod, i-pod, Hafıza kartı, alışveriş, sitesi, cep telefonu, Online Alışveriş | SAPPHIRE 2GB...
www.jettekno.com: Bilgisayar, Notebook, Nokia, Laptop, ipod, i-pod, Hafıza kartı, alışveriş, sitesi, cep telefonu, Online Alışveriş | POWERCOLOR...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle AMD Radeon R7 240 almanı tercih ederim HD 6570 50 Watt güç harcıyorken R7 240 30 Watt harcıyor ayrıca R7 240'ın Piksel oranı HD 6570'den daha iyi ve senin güç kaynağın 300 Watt olduğu için R7 240'ı alman daha iyi olacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı