R7 240 vs Xbox 360 vs PS3

lumiboi

Megapat
Daha fazla  
Pek fazla bütçem yok açıkçası. Konsol ve ekran kartı alma konusunda aşırı kararsızım. Bütçem olsa tabii ki yüksek performanslı bir ekran kartını tercih ederim. Ama işte bütçe sıkıntı:LOL: PSU ve sistemi dert etmeyin hepsi uyuyor. Ona göre fikrinizi belirtebilirsiniz.:)

Hocam iyi de iyi bi ekran kartı alacaksam iyi bir sistemimde olmalı. Sistemim çokta iyi değil Q6600 işlemcim var bu işlemciye r7 240 yeterlidir bence. Tabi r7 250 daha iyi olurda 200 tlyi aşmak istemiyorum ekran kartına şuan. Ram'de alacam şuan sadece 2 gb rami var. Pcyi daha yeni getirttim. Ps3'ü de sıfır almayı düşünmüyorum zaten hocam. Şöyle sorayım konsola 350-400 tl vermek mi daha iyidir? Yoksa R7 240'a 200 tl vermek mi?

Konsol için şu an Ps3 ölü bir konsol. Eğer aldıktan sonra ben buna oyun bulurum ve uzun zamanlar boyunca sıkılmadan oynarım, yeni oyunun gelmeyeceğini biliyorum diyorsan al Ps3 geç. Ama çıkan oyunları düşükte ortada oynarım, hem eski hem yenileri denerim falan diyorsan, o zaman işte keseyi biraz açıp ekran kartını iyi al. Şimdilik iddialı olmayan oyunları oyna biriktir paranı anakart işlemci ram toptan al.

Buyur. Şu an içi düşük ayarlarda neredeyse her oyunu çalıştırır bir sistem toplamaya çalıştım. Depolamayı kendininkini kullanırsın ama eğer alırsan bunu ilk fırsat yenile.

Şimdilik iddialı olmayan bir oyunu bile açan ekran kartım yoksa ne yapayım?:LOL:
İşte al diyorum :D Diğer parçaları sonra al dedim ya :D

Dosya Ekleri

• chip.png
    chip.png
    24,8 KB · Görüntüleme: 230
Hocam şuan o kadar bile bütçem yok benim amacım şudur beni şöyle birkaç ay idare etsin o süre zarfında rahat oyun oynayayım. Oynayacağım oyunlar şunlar; Cs Go(r7 240 ile rahat oynayacağımı biliyorum) birde GTA 5 oynarım ultra ayarlarda olmasına gerek yok açıkçası oyunu akıcı şekilde oynasam yeter. Birkaç aylığına R7 240 almalı mıyım? Yeterli mi bana? Birkaç ay sonra zaten sistem toplayacağım. Toplamanın zamanı geldi.

Yanlış Bilgilendirme
Hocam şuan o kadar bile bütçem yok benim amacım şudur beni şöyle birkaç ay idare etsin o süre zarfında rahat oyun oynayayım. Oynayacağım oyunlar şunlar; Cs Go(r7 240 ile rahat oynayacağımı biliyorum) birde GTA 5 oynarım ultra ayarlarda olmasına gerek yok açıkçası oyunu akıcı şekilde oynasam yeter. Birkaç aylığına R7 240 almalı mıyım? Yeterli mi bana? Birkaç ay sonra zaten sistem toplayacağım. Toplamanın zamanı geldi.
R7 240 ile malesef oynayamazsın GTA V. 750 Ti bile düşük ayarlarda oynatıyor oyunu. Bir de GTA V işlemci yoran, güçlü işlemci isteyen bir oyun. Her türlü sıkıntılı anlayacağın. Ama CS:GO oynarsın evet. Ben de sana önce iyi bir ekran kartı alabiliyorsan al demiştim, ama bütçem yok diyorsan eğer bence beklemelisin. Toplayacagın zaman önerdiğim sistem ile GTA V dahil çoğu oyunu oynarsın yüksek ayarlarda olmamak kaydıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kafamdaki bütçemi biraz attırdım öncelikle gtx 750ti ve psu alacam. Daha sonra bütçem oldukça diğer elemanları alacam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı