R7 240 Yeterli Midir? Kaç W PSU Gerekir?

bLooDy66

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Lol - cs:go gibi oyunlar oynamak ıstıyorum. Lolü en düşük ayarlarda 40 FPS oynuyabiliyorum ama cs:go oyniyamıyorum. Bunun icin bir ekran kartı almam lazım. Ekran kartım 6 sene onceki bir ekran kartı. 512 MB 64 bit bir ekran kartı ve ben bunu degistirmek istiyorum.
Asus Amd Radeon R7 240 2GB 128Bit DDR3 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı sizce nasıl? Yeterli olur mu? Bir de kac wattlık bir guc kaynagı gerekli? Simdiden hepinize tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu andaki güç kaynağını modeliyle birlikte söylersen değiştirip değiştirmeyeceğini söyleyebiliriz. R7 240 ile LoL'ü benim arkadaşım en üst ayarlarda 100 FPS kaldırıyor ama işlemcisi İ7 4790. Ama rahatlıkla 2 oyunu da oynayabileceğini söyleyebilirim.

Güç kaynağın çok büyük bir ihtimal o kartı çalıştıracaktır ancak sistem çok eski ise anakart ekran kartını çalıştırmayabilir. Onun dışında o kartı diğer bileşenlere bağlı olarak gerçek 350 Watlık bir PSU kaldıracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…