Ateist Jho Hectopat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #11 Teknomarsis dedi: Şuan taktım video izlerken problem yok fakat oyuna giriş yaptığımda kapanıyor acaba psu dan mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Sonuçta Casper , hayalet gibi bir anda sessizce gelir kapatır.
Teknomarsis dedi: Şuan taktım video izlerken problem yok fakat oyuna giriş yaptığımda kapanıyor acaba psu dan mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Sonuçta Casper , hayalet gibi bir anda sessizce gelir kapatır.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #12 Oyunlada ilgili olabilir. G3420 - R7 240 sisteme 200W bile yeter. 500W - 600W biraz abartı olmuş.
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 30 Ağustos 2017 #13 150 liralık ekran kartına 100 liralık güç kaynağı alınmaz.
Auspiece Megapat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 181 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Ağustos 2017 #14 Teknomarsis dedi: Şuan taktım video izlerken problem yok fakat oyuna giriş yaptığımda kapanıyor acaba psu dan mı? Genişletmek için tıkla... Aslında bir sürü nedeni olabilir. Ama önceden dediğim gibi güç kaynağı almalısın.
Teknomarsis dedi: Şuan taktım video izlerken problem yok fakat oyuna giriş yaptığımda kapanıyor acaba psu dan mı? Genişletmek için tıkla... Aslında bir sürü nedeni olabilir. Ama önceden dediğim gibi güç kaynağı almalısın.
Teknomarsis Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 71 Yer Düzce/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Motorlu Araçlar Teknolojisi 31 Ağustos 2017 #15 Auspiece dedi: Aslında bir sürü nedeni olabilir. Ama önceden dediğim gibi güç kaynağı almalısın. Genişletmek için tıkla... Aerocool VX-500w psu aldım sorun devam ediyor. Vatan Bilgisayardaki abi driver hatası sil tekrar yükle dedi işten geldim yorgunum yarın driveri yükledikten sonra sonucu yazıcam.Sizce böyle bir şey mümkün mü dür?
Auspiece dedi: Aslında bir sürü nedeni olabilir. Ama önceden dediğim gibi güç kaynağı almalısın. Genişletmek için tıkla... Aerocool VX-500w psu aldım sorun devam ediyor. Vatan Bilgisayardaki abi driver hatası sil tekrar yükle dedi işten geldim yorgunum yarın driveri yükledikten sonra sonucu yazıcam.Sizce böyle bir şey mümkün mü dür?
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2017 #16 Sana dedim R7 240 öyle PSU isteyen bir kart değil 200W bile kullanıyorlar. Driver silme işi için buraya bakabilirsin belki yardımı dokunur; DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi
Sana dedim R7 240 öyle PSU isteyen bir kart değil 200W bile kullanıyorlar. Driver silme işi için buraya bakabilirsin belki yardımı dokunur; DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi
Teknomarsis Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 71 Yer Düzce/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Motorlu Araçlar Teknolojisi 31 Ağustos 2017 #17 .I.N.И.A. dedi: Sana dedim R7 240 öyle PSU isteyen bir kart değil 200W bile kullanıyorlar. Driver silme işi için buraya bakabilirsin belki yardımı dokunur; DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat herkes en ufak elektrik dalgalanmalarında Casper gibi bir psunun sistemi çöp edeceğini söylediği için değiştirdim. .I.N.И.A. dedi: Sana dedim R7 240 öyle PSU isteyen bir kart değil 200W bile kullanıyorlar. Driver silme işi için buraya bakabilirsin belki yardımı dokunur; DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Driverları kaldırım yükledim sorun çözülmedi oyuna girince bilgisayar kapanıyor.
.I.N.И.A. dedi: Sana dedim R7 240 öyle PSU isteyen bir kart değil 200W bile kullanıyorlar. Driver silme işi için buraya bakabilirsin belki yardımı dokunur; DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat herkes en ufak elektrik dalgalanmalarında Casper gibi bir psunun sistemi çöp edeceğini söylediği için değiştirdim. .I.N.И.A. dedi: Sana dedim R7 240 öyle PSU isteyen bir kart değil 200W bile kullanıyorlar. Driver silme işi için buraya bakabilirsin belki yardımı dokunur; DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Driverları kaldırım yükledim sorun çözülmedi oyuna girince bilgisayar kapanıyor.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2017 #18 İyi yapmışsın risk almayarak driverlarda DLL hatası var dediğin için silip kurmanı önerdim eğer işe yaramadıysa çözüm nedir bende bilmiyorum.
İyi yapmışsın risk almayarak driverlarda DLL hatası var dediğin için silip kurmanı önerdim eğer işe yaramadıysa çözüm nedir bende bilmiyorum.
Teknomarsis Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 71 Yer Düzce/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Motorlu Araçlar Teknolojisi 1 Eylül 2017 #19 Peki yardım edecek kimse yok mu?