R7 240'lı sistem ile GTA 5

mikailcelik051

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler.

Elimde 2 GB ram li ekran kartından bahsetmeye gerek bile olmayan bir bilgisayar bulunmakta. Ben bu bilgisayara 2 GB ram'in yanında 4 GB ram + R7 240 taksam GTA 5 i 720p en düşük ayarlarda oynayabilir miyim?

R7 240 ile yapılan GTA 5 incelemesini izlediğimde söylediğim ayarlarda ortalama 50 fps ile oyun oynanıyordu. Benim resimde verdiğim özellikteki bilgisayarda bu FPS'yi alabilir miyim ?

Veya 200 TL civarında önerebileceğiniz bir başka ekran kartı olursa onu da değerlendirebilirim .
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki saçma gelecek belki inanmayacaksınız ama akrabam 2 gb DDR3 ram ile ve 1 gb ekran kartı ile ufak tefek takılma ile en düşük ayarla oynuyor. Yakında 4 gb ram alıp öyle devam edecek.

Tam olarak ne demek istediniz yani Ram'e gerek yok gibi birşey mi ? birde benim ekran kartım 512 mb yani onu değiştirmeden birşey yapamayacağımın farkındayım. Yani akrabanız o bilgisayarla ufak tefek takılma ile oynuyorsa ben R7 240 ve 2 GB DDR2 ram ile aynı performansı alabilirmiyim ki .

Ram lazım çünkü çok ısınıp yanacak duruma geliyormuş. Kendisi de ram alacak. Bir de dediğim gibi o anakartta R7 240 sorun çıkarabilir.

Ram lazım çünkü çok ısınıp yanacak duruma geliyormuş. Kendisi de ram alacak. Bir de dediğim gibi o anakartta R7 240 sorun çıkarabilir.

Anladım bu sorun çıkarabilir demişsiniz çıkarmaya da bilir mi ? hani bunu kesin olarak öğrenebilirmiyim.

Forumda R7 250 nin sorun çıkarttığını okudum R7 240, 250'nin bir model altı o yüzden sorun çıkarma olasılığı yüksek.

Denmiş olabilir ancak ben R7 250'nin çalışmadığını göz önüne alarak yola çıktım ayrıca çalışmaz gibi kesin bir şey söylemedim.

Tamam. Peki takıp çalıştırdığım diyelim kartın performansında ne kadar düşüş olur veya düşüş olur mu bunla ilgili bir şey söyleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…