R7 250 Darboğaz Yapar Mı ?

Ninova

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskisehir, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aslında yeni bir sistem toplamak gibi bir niyetim vardı ancak bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım.

O yüzden mevcut 2008 yılında aldığım sistemi güncelleyeceğim. İlk olarak 200 lira altı bir ekran kartı almak istiyorum.

Almak istediğim kart R7 250 bu kart benim sistemimde dar boğaz yapar mı ya da güç kaynağı yetersiz gelir mi ?

Sistem:

CPU: Core 2 Duo E4500 2.2 GHz OC ile 2.80 olarak kullanıyorum.

PSU: ASUS 400 Watt yazıyor birde Peak 350W yazıyor hangisi kale alınıyor bilmiyorum

Anakart: GA-P35-S3G

Monitör: 1440x900 olarak kullanacağım.

Öyle Ultra sapkınlığım yok ama Medium High ayarlarda açsın yeter. R7 250 iyi midir. Yoksa başka önerileriniz var mı bütçe 200 lira.

Valla bende 200 lira ekran kartı arıyodum. Ama biraz araştırma yaptıktan sonra vazgectim. 200 lira altı ekran kartlarıyla mesela COD:Ghosts' da Medium bile oynayamıyorum. Bence biriktirin biraz 300-400 liralık bir ekran kartı alın.

Arkadaşım kartlardan fazla anlamam ama sen demişsin COD:Ghost zor oynarsın diye ama şu konuya bir bakmanızı tavsiye ederim.[Alındı] Sapphire R7 250

200 TL 'ye alınabilecek en iyi ekran kartı R7 250 'dir. Güç kaynağı yeterli ve herhangi bir darboğaz sıkıntısı olmaz. İçiniz rahat olsun işinizi görür.

Arkadaşım kartlardan fazla anlamam ama sen demişsin COD:Ghost zor oynarsın diye ama şu konuya bir bakmanızı tavsiye ederim.[Alındı] Sapphire R7 250
Ben 100-199 TL araması yapıyorum Vatanın sitesinde. Ordaki kartlar için bu yorumum. Çoğu 1 yıl sonra yine çöp [emoji4]. Yani o kartlar sadece günü kurtarır bana göre.

Arkadaşlar siz 300-400 TL'lik bir şey al diyorsunuz ama önce bir işlemciye bakın.
Ekran kartını sakın yüksek alma. Çünkü darboğaz yaşanacaktır.
Ben ASUS R9 270 almıştım. Darboğaz oldu geri verdim. Baktığım konulara göre de GTX 750Ti da darboğaz yaşatıyormuş. Anlayacağın çok yüksek bir şey alma. Yada para biriktir ve yeni bir sistem al.
Yani bu ekran kartı seçme olayın biraz şansa bağlı. Çok arkadaşa sordum ve pek bilen yok. R7 250 ve R7 260x ile şansını denemelisin.

Hâla anlayamadınız. Bu kart iyi sadece ben bütçeye bakarak yorumda bulundum. Önceki mesajda dediklerim de 100-199 TL arasındaki kartlar için gecerli.

Benim düşüncem bu kartın bana yeteceği yönünde zaten 1-2 sene idare etsin yeter ha birde Q9600 işlemci almayı düşünüyorum. Böylece sistemim işi görecektir zaten hali hazırda 4 GB RAM de takılı sadece bir fikir danışayım istedim. Konu kilitlenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…