R7 250 Ekran Sorunu

demir3895

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün yeni ekran kartı aldım modeli Sapphire R7 250 2GB DDR3 fakat ekran kartından görüntüyü alamadım ilk taktığımda görüntüyü aldım sonra bilgisayarı kapattım sonraki açtığımda görüntü alamadım. Ekran kartının özelliklerinde 400 Watt veya daha üzeri bir güç kaynağı istiyor fakat benim güç kaynağım 300 Watt bundan dolayı olabilir mi ? Değilse neden olabilir ?

Güç kaynağı yetersiz ise görüntü alamazsınız. Bu çok normal. Ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı?
Şu anda öyle bir imkanım yok fakat güç kaynağı üzerindeki gücü azaltsam örneğim dvd-rom'u SATA kablosu üzerinden çıkarsam ekran kartı tekrar çalışır mı yoksa bunu yapmaya gerek yok mu?

Diğer bileşenler öyle o kadar çok güç tüketmez. Aradaki farkı kapatmaz. Keşke almadan önce danışsaydınız.
Belki başka bir problem vardır. Arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Ama ben yine de sorunun PSU'da olduğunu düşünüyorum.

Diğer bileşenler öyle o kadar çok güç tüketmez. Aradaki farkı kapatmaz. Keşke almadan önce danışsaydınız.
Belki başka bir problem vardır. Arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Ama ben yine de sorunun PSU'da olduğunu düşünüyorum.
zaten aldıktan sonra kutu üzerinde 400 Watt istediğini görünce PSU'dan başıma böyle bir iş geleceğini düşünüyordum zaten PSU alacağım fakat elimde para yoktu Ramazan geliyor ekran kartı alalım dedik PSU'yu unuttuk yinede teşekkürler.

Güç kaynağı yetersiz bütçen yeterse al bunu Zalman Zm600-Glx Dual Forward Serisi 80Plus 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar ayrıca ekran kartın kötü.
Ekran kartımın iyi olmadığının farkındayım zaten aslında oraya giderken R7 250 1GB GDDR5 almak için gittim fakat yoktu bende bugün alamazsam başka zamanda alamazdım zaten oyunları ultra ile oynama gibi isteğim yok kasmasın yeter. Diğer kartımdan iyi en azından. Seneye sistemi tekrar toplayacağım zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı