R7 250 GDDR3 vs GDDR5

çok teşekkürler hocam bu adaptörü özellikle satın alacağım. peki bios ayarı falan gerektirirmi yoksa direk dediğiniz gibi sürücüyü kaldırıp yeni ekran kartını takıp ardından sürücü kurulumu ile yoluma devam edermiyim? monitörümde sadece VGA çıkışı bulunmakta.

@Neurevt abi birde yeni bir ekran kartı gözüme çarptıda bu neden bu kadar ucuz ASUS GeForce MINI GTX950 GDDR5 2GB 128Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı
ve bundan farkı nedir bunları almam daha iyi olurmu ? anakartım ve işlemcim ile uyum gösterirlermi ? Asus GeForce GTX950 STRIX GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

GT 1030 daha güncel bir karttır. GTX 950'de iyi seçenek fakat güncel değil. Hem zaten stokta yok. Tavsiyem GT 1030 veya RX 550 olacaktır.

@Neurevt hocam merhaba ben MSİ OC R7 250 modelini aldım bilgisayarıma taktım lakin ekrana görüntü vermiyor, sinyal yok ne yapmam gerekli ? 300W PSU ile kullanıyorum.

@Neurevt Anakart ile ekran kartı uyumsuz çıktı, uyumlu deyip tam emin olmadan söylediğiniz için teşekkürler.

Anakartınızın PCI-e x16 sürümü 2.0. Aldığınız kartın PCI-e x16 sürümü 3.0. Anakartınız ile ekran kartı uyumlu fakat Pegatron anakart varsa ekran kartı seçebiliyor. PCI-e x16 1.1 anakarta bile PCI-e x16 3.0 sürümlü ekran kartları takılabiliyor ve sorunsuzca kullanılabiliyorken suçu bana atmanız saçma olmuş. PCI-e x16 2.0 sürümlü anakartların neredeyse hepsi PCI-e x16 3.0 sürümlü ekran kartlarıyla sorunsuzca uyumlu. Başka bir PCI-e x16 3.0 kart taksanız anakartınıza uyabilir bu tamamen sizin şanssızlığınız. İade edip GT 1030 alın ve öyle deneyin. Yada kasanızı alıp bir bilgisayarcıya gidip ekran kartlarını deneyin.

Son düzenleme:
Hocam çok özür dilerim gerçekten artık o kadar çok strese girdim ki ne dediğimi bile bilmiyorum gerçekten özür dilerim. Ekran kartı anakartımla uyumlu fakat Bios sürümünün 2206 olması gerekiyor ve benim bios sürümüm 0206... Bios güncelleme için sosyalde konu buldum ama o kadar karmaşık sohbetler varki kafayı yiyecem jumper dedikleri bi küçük parça ile ilgili sorun yaşıyorum nasıl yerleştireceğime dair tam bilgi verilmiyor, konu hakkında bilginiz var ise yardım edermisiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…