R7 250 GTA 5 Online Düşük GPU Kullanımı

JamesD098

Kilopat
Yer
United States
Arkadaşlar GTA 5 story mod da GPU kullanımım genellikle %99 - 95 arası ancak online de %50 - 70 falan genellikle. İşlemcide %100 kullanılmıyor anlamış değilim neden düşük kullanıyor gpu yu.
not oyun ayarlarım 1600x900 çözünürlük ve doku, shader high ve FXAA açık, onun dışındakiler normal.

Sistemim:

İşlemci: AMD FX 4320 4.0 GHz (4.7 GHz OC'li)
E.Kartı: MSI R7 250 O.C 2GB
Ram: Gskill 1x8GB CL9 1600MHz
HDD: 1TB WD

Çünkü Online modunda başka oyuncular ve hikaye modunda olmayan faktörler var. Bunların hepsi işlemciye yük bindiriyor ve böylece dar boğaz oluşuyor. GTA Online'da tek başınıza oynamak isterseniz;

>Online'a bağlanın,
>Oyunu Alt+Tab kombinasyonu ile alta alın,
>Görev yöneticisini açın,
>Performans sekmesinden kaynak görüntüleyicisini açın,
>Burada CPU sekmesinden GTA5.exe'yi bulun ve sağ tıklayıp işlemi askıya alın,
>3-5 saniye bekleyip GTA5.exe'ye yine sağ tıklayıp işlemi sürdür deyin,
>Oyuna geri dönün sunucuda tek kalmış olacaksınız.

Cevabın için teşekkürler ancak tek oynamak istesem zaten solo session var ona bastımmı birtek ben oluyorum serverde

Cekirdegin bir tanesi %95 zaten. Bariz darbogaz var. 2. Elden ust seviye bir FX islemci alip takabilirsiniz. Fiyatlari gayet makul zaten.
Yada 1 adet daha RAM ekleyip cift kanal yapabilirsiniz. Bu sekilde tek kanalda islemci performansiniz düşük olacaktir.

Sizin önerileriniz şu işlemcilerden hangisi olurdu ? (anakartım bu işlemcileri destekliyor)
FX-8100
FX-8120
FX-8140
FX-8300
FX-8310
FX-8320E
FX-8370E
Hocam 2. El alicaginiz icin piyasaya bakmak lazim. Almisken en iyisini almaya calisin ama sacma sapan fiyatlara koyuyorlar bazen. F/P oranina gore almak daha mantikli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…