AtakanGuney Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 742 Çözümler 3 2 Mayıs 2019 #11 Merhaba arkadaşlar, konu üzerine süre geçmiş ama bir şeyi merak ettim, işlemci kullanımı 100 değilken bile nasıl darboğaz olabiliyor?
Merhaba arkadaşlar, konu üzerine süre geçmiş ama bir şeyi merak ettim, işlemci kullanımı 100 değilken bile nasıl darboğaz olabiliyor?
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #12 AtakanGuney dedi: Merhaba arkadaşlar, konu üzerine süre geçmiş ama bir şeyi merak ettim, işlemci kullanımı 100 değilken bile nasıl darboğaz olabiliyor? Genişletmek için tıkla... Tek bir cekirdegin %100 e varmasi yeterlidir. Her oyun her cekirdegi %100 kullanamayabilir. Bazi oyunlar tek cekirdege yüklenir.
AtakanGuney dedi: Merhaba arkadaşlar, konu üzerine süre geçmiş ama bir şeyi merak ettim, işlemci kullanımı 100 değilken bile nasıl darboğaz olabiliyor? Genişletmek için tıkla... Tek bir cekirdegin %100 e varmasi yeterlidir. Her oyun her cekirdegi %100 kullanamayabilir. Bazi oyunlar tek cekirdege yüklenir.