R7 250 i5-4690K Witcher serisi performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Furkan059

Hectopat
  • Ekran kartım R7 250 2 GB.
  • İşlemcim i5-4690K
  • 24 GB 2933 MHz DDR3 RAM.

Bu bilgisayar en düşük ayarlarda Witcher serisinde kaç FPS alır?

Son düzenleme:
Hatırladığım kadarıyla en düşük ayarlarda 720P çözünürlüke 30 FPS alıyordum, çoğu zaman FPS daha düşük oluyordu, pek keyifli değildi oynaması.

Hocam sisteminiz neden böyle dengesiz? 24 GB RAM ve R7 250 çok saçma duruyor da.

30-35 FPS oynatır muhtemelen. En düşük ve 720P'de.

Hocam bende RX 560 var o mesela R7 265 muadili bir karttır. 1080p orta ayarlarda 40-45 FPS oynatıyor. Büyük ihtimal arkadaşlarında dediği gibi 720p düşük ayarlarda oynatabilir.

İlk iki oyunu oynatır, üçüncü oyunu ise düşük çözünürlükte düşük ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.

Hatırladığım kadarıyla en düşük ayarlarda 720p çözünürlüke 30 FPS alıyordum, çoğu zaman FPS daha düşük oluyordu, pek keyifli değildi oynaması.

1 ve 2'yi oynarsın 3'ü akıcı bir şeklide oynaman zor.

İlk iki oyun oynayabilir. 3. oyunda 720p düşük ayarlarda 30 civarı alırsınız diye tahmin ediyorum. Tam emin değilim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kötü grafiklerle oynamak benim için sıkıntı yaratmaz biri bana 3. oyunu açamazsın bile demişti o yüzden sormak istedim.

Hocam sisteminiz neden böyle dengesiz? 24 GB RAM ve R7 250 çok saçma duruyor da.

30-35 FPS oynatır muhtemelen. En düşük ve 720P'de.

Bir yerden elime bedavaya RAM geçti ben de fazla RAM göz çıkarmaz diyerek takmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı