R7 250 için İşlemci, Anakart ve RAM Önerisi

G4560+R7 250 ile GTA 5 ve BF 1 de 900p de Lowest ayarlarda ortalama 30-35 FPS alırsınız.

Tam bir FPS veremem ama kasmadan çoğu oyunu oynarsınız.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Peki ya Ryzen 3 beklemek yerine bu işlemciyi almalı mıyım? Bütçem düşük Ryzen 3'ün en düşüğü 1100 modelinin 120$ gibi bir fiyatı var.

Teşekkür ederim yardımlarınız için. Peki ya Ryzen 3 beklemek yerine bu işlemciyi almalı mıyım? Bütçem düşük Ryzen 3'ün en düşüğü 1100 modelinin 120$ gibi bir fiyatı var.

Ryzen 3'ün ne fiyatı ne de performansı hakkında bir bilgim var.

Bu yüzden size kalmış.

Ryzen 3'ün ne fiyatı ne de performansı hakkında bir bilgim var.

Bu yüzden size kalmış.
Ben biraz araştırdım g4560 dan fiyat olarak en az 50$ fazla olacağı söyleniyor. Performans olarak i3 7100 gösteriliyor. Fakat fiyat farkı göz önüne alındığında g4560 daha mantıklı gibi. Sizde bilgili olduğunuz için danışmak istedim.

Ben biraz araştırdım g4560 dan fiyat olarak en az 50$ fazla olacağı söyleniyor. Performans olarak i3 7100 gösteriliyor. Fakat fiyat farkı göz önüne alındığında g4560 daha mantıklı gibi. Sizde bilgili olduğunuz için danışmak istedim.

260 TL olacağını sanmıyorum Ryzen 3'ün.

Bu yüzden 260 TL ye G4560 almak daha mantıklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı