R7 250 için işlemci önerisi

Murat Döner

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Merhabalar, sistem bilgilerimi aşağıya yazıyorum tek istediğim işlemcimden kaynaklanan GTA 5'deki yolların, çevrenin vs. ( kısaca haritanın ) geç yüklenme sorununu çözmek. Bunun için yeni bir işlemci almak istiyorum çok iyi bir şeye gerek yok sadece harita geç yüklenmesin ve 40 FPS üstünde alayım yeter.

-Sistem Bilgilerim-

+ Anakart
ASUS m5a78l-m lx3
----
+ İşlemci
AMD Athlon II X4
----
+ Ram
8GB DDR3
----
+ Ekran Kartı
MSI Radeon R7 250

Merhabalar, sistem bilgilerimi aşağıya yazıyorum tek istediğim işlemcimden kaynaklanan GTA 5'deki yolların, çevrenin vs. ( kısaca haritanın ) geç yüklenme sorununu çözmek. Bunun için yeni bir işlemci almak istiyorum çok iyi bir şeye gerek yok sadece harita geç yüklenmesin ve 40 FPS üstünde alayım yeter.

-Sistem Bilgilerim-

+ Anakart
ASUS m5a78l-m lx3
----
+ İşlemci
AMD Athlon II X4
----
+ Ram
8GB DDR3
----
+ Ekran Kartı
MSI Radeon R7 250
FX 8300 takabilirsin. Psu modeli nedir?

Bulunduğum bölgede bunları bulmak çok zor ikinci el sitelerinden güvenip nasıl alacağım kargoyla falan ?

20-30 gün kadar sonra eline ulaşması sorun değilse buradan alabilirsin.

Aynı fiyatlara yakınında 2. el satan birileri varsa ona da bakabilirsin. Hiç yoksa ya dediğin gibi kargoyla ama GET tarzı bir yöntemle alın ya da dediğim gibi yurtdışından alıp bir süre gelmesini bekleyin.

Ankara ve İstanbul gibi yerlerde var oralara gitmem imkansız, 7 yıldır kurumsal üye olan bir bilgisayarcı var benim gördüğüm o güvenilir gibi geldi FX 8300 satan. Bu arada PSU'yu acil mi değiştirmeliyim yeni alacağım işlemciyi kaldırmaz mı ? Aliexpress'den 380'e alıp 30 gün beklemeye gerek yok Ankara'da 355'e satan var dediğim bilgisayarcı işte onu arayıp bir konuşayım en iyisi.

Ankara ve İstanbul gibi yerlerde var oralara gitmem imkansız, 7 yıldır kurumsal üye olan bir bilgisayarcı var benim gördüğüm o güvenilir gibi geldi FX 8300 satan. Bu arada PSU'yu acil mi değiştirmeliyim yeni alacağım işlemciyi kaldırmaz mı ? Aliexpress'den 380'e alıp 30 gün beklemeye gerek yok Ankara'da 355'e satan var dediğim bilgisayarcı işte onu arayıp bir konuşayım en iyisi.
Konuşun 7 yıldır bu işi yapıyorsa büyük ihtimalle güvenilirdir ama yine de tedbiri elden bırakmayın derim.

PSU ise ucu ucuna da olsa bu bileşenleri kaldırabilir ama çok kalitesiz ve elektrik kesintisi ya da voltaj dalgalanmasında sistemini komple yakabilir. Şimdi olmasa bile en kısa sürede değiştir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı