R7 250 için işlemci önerisi

Murat Döner

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Merhabalar, sistem bilgilerimi aşağıya yazıyorum tek istediğim işlemcimden kaynaklanan GTA 5'deki yolların, çevrenin vs. ( kısaca haritanın ) geç yüklenme sorununu çözmek. Bunun için yeni bir işlemci almak istiyorum çok iyi bir şeye gerek yok sadece harita geç yüklenmesin ve 40 FPS üstünde alayım yeter.

-Sistem Bilgilerim-

+ Anakart
ASUS m5a78l-m lx3
----
+ İşlemci
AMD Athlon II X4
----
+ Ram
8GB DDR3
----
+ Ekran Kartı
MSI Radeon R7 250

Konuşun 7 yıldır bu işi yapıyorsa büyük ihtimalle güvenilirdir ama yine de tedbiri elden bırakmayın derim.

PSU ise ucu ucuna da olsa bu bileşenleri kaldırabilir ama çok kalitesiz ve elektrik kesintisi ya da voltaj dalgalanmasında sistemini komple yakabilir. Şimdi olmasa bile en kısa sürede değiştir.

Aynen dikkatli olmak lazım doğru. Bu arada PSU'nun kalitesiz olduğunu biliyorum ya, onu işlemciden sonra halletmeye çalışırım en kısa zamanda ama şu an işlemci acil lazım bu iyice yetersiz gelmeye başladı youtube'da bile kasarak geziyorum diğer donanımlarımda sıkıntı yok bir de ekleyebilirsem 8 gb + 4 gb takmayı düşünüyorum diğer 4'ü satarım. Her şey için çok teşekkür ederim :)
Konuşun 7 yıldır bu işi yapıyorsa büyük ihtimalle güvenilirdir ama yine de tedbiri elden bırakmayın derim.

PSU ise ucu ucuna da olsa bu bileşenleri kaldırabilir ama çok kalitesiz ve elektrik kesintisi ya da voltaj dalgalanmasında sistemini komple yakabilir. Şimdi olmasa bile en kısa sürede değiştir.

Evet dediğin gibi PSU elimde kaldı sonunda :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı