R7 250 için işlemci ve anakart önerisi

Thanatooss

Centipat
Öncelikle okuduğunuz için teşekkürler.

Ekran kartım ------>> Sapphire R7 250 2 GB with Boost Specs
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz İşlemci

Ekran Kartı kullanımım %50-60 arasındayken İşlemcim hep %100 oluyor anakartım LGA 775 soket destekliyor. Hangi İşlemciyi almamı önerirsiniz?

Biraz daha para biriktirebilirsem mimari de değiştirebilirim. Ekran kartıma uygun olacak şekilde anakart ve işlemci önerilerinizi de bekliyorum.

Ortalama bir bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 2200G veya AM4 soket a serisi önerebilirim. Tabii eğer anakart ta değiştirirseniz. Anakart değiştirmezseniz 775 soket xeon’lar hem ucuz hem güçlü. Anakart olarak da A320M pro-e veya pro-vh mantıklı bir seçim olacaktır.

Merhaba, ben de MSI R7 250 2GB OC kullanıyorum. İşlemcim Intel Xeon E5450. Path of Exile'yi bilebilirsin. O oyunu 2GHz işlemci frekansında oynarken, ekran kartı kullanımım %99 oluyor. Neden bu kadar düşük bir frekansta o işlemciyi kullanıyorsun diye sorabilirsin. Nedeni, soğutucum çok kötü ve termal macunum ucuz. Yakında değiştirmeyi düşünüyordum. Youtube'de testlere baktığında bu işlemcinin iyi olduğunu düşünebilirsin, ben hiç o konulara giremediğim için sana bunu tamamen tavsiye edemem ama aklında bulunsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı