Monitörüm 1600x900 GTA 5 torrentten indirmiştim. En düşük ayarlarda 40-45 fps alıyorum. Plati. ru dan alıcam GTA 5'i 17 TL falan. Başka öneri var mı?720P monitörünüz varsa GTA 5 olabilir.
Teşekkürler. Sistemim yeterli değildir diye pek umursamadığım bir oyundu. 50-60 FPS oynatıyor.Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
Dolar 3.22 civarındayken, optik sürücü ve işletim sistemi olmadan 1638 TL'ye Vatandan topladım. Mahalleden tanıdığım evinde bilgisayarla uğraşan bir abime windows ve sürücüleri kurdurdum. Şu an piyasadaki bütün oyunları en düşük ayarda 1600x900 çözünürlükte. En az 40 FPS oynuyorum. Forza Horizon 3, rise of the tomb raider gibi oyunlar zorlar elbet. Ama şimdilik idare ediyor. Bu yaz da RX 470 ya da 570 ekran kartı ile sistemimi güçlendiricem. Yeterli olmuştur umarım.Kardeşim bu sistemin özelliklerini, kaldırdığı oyunları ve kaç TL'ye topladığını yazar mısın?
1 kez bitirdim. Ama senin için DLC'lerini de oynarım.Mafia II oyna bari, çok severdim, benim yerime oyna![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.