R7 250 için PSU önerisi

mfs0133

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anki PSU bu.





Kasada bu fazla fan var yetmiyor galiba sistem şöyle:
Intel Q8200 işlemci.
6 GB RAM.
R7 250 1 GB 128 bit GDDR5 ekran kartı.
ASUS anakart 775 pinli ismini unuttum.
Bugün Valorant oynarken ekran siyah grimsi çizgi oldu bende kasayı kapattım galiba güç kaynağı yetmiyor internette bunu buldum bu yeterli olur mu sizce?





 
Elinizde o PSU var mı? Everest PSU'lar sistem emanet etmek için pek de iyi bir çözüm değil açıkçası. Eğer almadıysanız ve bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.

Ayrıca şu an kullandığınız PSU'nun tam bilgilerini atar mısınız o tablolu fotoğraftaki gibi? O tablo biraz eksik kalmış sanırım.
 
İleriye yönelik için 650 watt almak mantıklı, Corsair tavsiye ederim sessiz.
 
Yok daha almadım ama arkadaşım koymuş o ilanı 80 tl verecek temiz psu fazla kullanmamış köşede duruyormuş. Açıkçası bütçem çok kısıtlı bu psu yeterli olmaz mı everest.
İleriye yönelik için 650 watt almak mantıklı, Corsair tavsiye ederim sessiz.
Bütçem çok kısıtlı
Buyrun
 
Yok daha almadım ama arkadaşım koymuş o ilanı 80 TL verecek temiz PSU fazla kullanmamış köşede duruyormuş. Açıkçası bütçem çok kısıtlı bu PSU yeterli olmaz mı Everest.

80 TL çok uygun bir fiyat, ama bilemiyorum Everest PSU konusunda en iyisini bırakın iyi bile değil. Bir elektrik kesintisi olsa gerçekleşecek ani bir voltaj dalgalanması ile gelen o yüksek elektriği sisteme iletirse anakartı yakabilir. İç devre kalitesi demeyelim bile, kafayı yiyebiliriz. Yine de 80 TL gibi bir fiyata belki tercih edebilirsiniz ama sonrasında mutlaka yenilemenizi tavsiye ederim. PSU dediğimiz parça sistemin kalbidir ve önemsiz bakılmamalı kesinlikle.
 
Doğrudur. Teşekkür ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…