R7 250 ile Asus GTX 750Ti Arasındaki Performans Farkı

@Silinen üye NVidia fanlığı yapmayın lütfen.Tamam AMD eskiden birkaç kalitesiz ürün yaptı-yazılımları kötülendi fakat Omega sürücüsü ile birlikte büyük bir gelişme oldu.

@Silinen üye NVidia fanlığı yapmayın lütfen.Tamam AMD eskiden birkaç kalitesiz ürün yaptı-yazılımları kötülendi fakat Omega sürücüsü ile birlikte büyük bir gelişme oldu.
Sadece görüşlerimi beyan ettim. nVidia'nın AMD'den daha iyi işler ortaya koyduğunu düşünmekteyim. Bu kişiden kişiye göre değişir. Fanlıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Sunmasına sunuyor da kalitesi tartışılır.
Yazılım desteği bakımından Nvidia her zaman daha iyi oldu ve gerçekten, durmadan güncelliyor. Ama maalesef bu yazılım desteği sadece bazı orta ve yüksek performanslı kartlarında gözle görülür belli oluyor. (GTX980-970-960 veya 760 gibi) Güncelleme yaparken açıklamaları, hangi yenilikler getirdiğini okuduğunda, sen de farkına varırsın. Mesela örnek veriyorum; AC Unity yeni çıktı, yazılım güncelleme geliyor ve açıklamada şöyle yazıyor; "AC Unity'de GTX900 ve 900M serisi için DSR optimizasyonu..."

Haklısın ne diyeyim.

yani şimdi ben r7 265 mi alayım onunla oyunlarda dahamı rahat ederim. yoksa gtx750ti ile mi?

Dostum PSU'nu yazmamışsın. O yüzden sana direk "kesinlikle bunu al" diyemiyoruz. Eğer PSU'nda sıkıntı yoksa, yani eski, güvensiz bir PSU'ya sahip değilsen R7 265 al. Eğer PSU'nda sıkıntı varsa GTX750Ti al. Çünkü, gerçekten çok az enerji tüketiyor ve PSU'nu zorlamıyor. Ama R7 265'e göre de performansı kabul edilir derecede daha az. Aralarında uçurum yok ama 5-10 Fps daha az performans gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…