R7 250 Metin2 Kasma Sorunu

İsimliOyuncu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2 adet video çektim. Birinde arka planda Steam, MSI Afterburner gibi programlar açık. Onlar açık iken oyun çok kasıyor. Fakat onları kapattıktan sonra oyunda inanılmaz bir değişiklik olup hiç donma, takılma olmuyor. Bunun sebebi nelerdir ? Sistemim:
  • -İ3 4160
  • -R7 250 Ekran Kartı
  • -4 GB RAM
  • - 1 TB HDD
  • - Cooler Master Cmp-350 350 Watt Kasa
Yardımcı olursanız sevinirim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz yinede RAM'i 8 GB yapın. Kalan paraya da 120 GB bir SSD alın. Sonrasında istediğinizi yapın.

RAM yetmiyor.RAM alın.

Sisteminiz eski mimari iken RAM'i 12 GB yapmaya o kadar para vermeyin. 4 GB RAM alın, 8 GB RAM kesinlikle yeterli olacaktır diğer donanımlara.
İleriye dönük yapmak daha iyi olmaz mı ? Daha sonra çıkan oyunlarda sıkıntı çıkmasın diye şimdiden önlemimizi almak lazım

İleriye dönük yapmak daha iyi olmaz mı ? Daha sonra çıkan oyunlarda sıkıntı çıkmasın diye şimdiden önlemimizi almak lazım
Ama işlemci ve ekran kartınız eski mimari. Herhangi bir uygulamada RAM canavarı bile olsa 8 GB RAM kullanırsanız önce işlemcinizde ya da ekran kartınızda takılacaktır. Belki anakartınız DDR4 destekleseydi DDR4 RAM alırdınız, başka sistem toplarsanız da onu kullanırdınız.

@SypeR'in dediği serverden bahsediyorum. Bildirim gelip rahatsız ettiyse kusura bakmayın
Reklam gibi olmayacak meraklanmayın. Sunucuyu açalı 1 ay oldu aslında ama ne Asım'dan ne de benden şimdiye kadar bir şey duymadınız.

www.techmt2.com , Benim bundan 3-4 sene önce hayata geçirdiğim bir projeydi. Tekrardan Asım ile hayata geçirdik. Fakat eski user kitlesine pek ulaşamadık maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…