Evet sistemim bu şekilde, mesela en basitinden bir soru sormak istiyorum. CS:GO'da ben bu donanım ile en alttaki seçenekler kapalı çoklu CPU kullanımı ve onun üzerindeki grafikler ultra şekilde açtığımda kaç FPS almalıyım?
Sistemim oyunlarda düşüş yaşadığı halde işletim sistemimde de bir yavaşlılık söz konusu.
Format, her iki HDD'ye denedim bir fark göremedim. Bir de mavi ekran hatası alıyorum ve şansa o an telefon elimde idi, çekip konu açayım dedim resim altta mevcuttur bakıp lütfen bir bilgi veriniz. Sistem açılırken simgeler hemen gelmiyor 10-15 saniye sonra simgeler kendine geliyor yani işletim sistemi kendine geliyor, bunun bir çözüm yolu yok mu?
Format denedim Adwcleaner, CCleaner programlarını da denedim hata buldu "dll files"de, hata düzeltme yerinden de temizleme yaptım ama halen yavaş. Tabii bu aşırı yavaş anlamına gelmiyor ama bazen bilgisayar çakılıyor yani donuyor reset atma durumunda kalıyorum, mavi ekran hatasını resimde görüp bana bir bilgilendirme ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.