R7 250 sistem GTA 5 gibi oyunları oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Wanheda411

Hectopat
PC parçalarım:
İşlemci: Intel Core i3 9100F 1151P işlemci.
Anakart: Gigabyte H310M-S2V socket 1151, DDR4 2666MHz USB 3.1 gen1 DVI VGA mATX anakart
Ekran kartı: MSI R7 250 2GD3 ocv1 2 GB DDR3 128Bit AMD ekran kartı
RAM: 4 GB RAM 2400 MHz.
Sorum şu bu parçalar ile GTA 5, PUBG, Rust, Ark, CoD gibi oyunları oynayabilir miyim? Hangilerini oynayamam ve oynayabilmem için ne gerekli?
Cevapları bekliyorum.

4 ve 8 gb ram için bütçem var maalesef ekran kartı almayı düşünmüyorum 2 3 sene önce falan almıştım ama ssd mi alsam yoksa ram mi karar veremiyorum sizce hangisi etkili olur rust oynamayı düşünüyorum ama 14 gb ram imkansız ssd yi onun için düşünüyordum sizce hangisini alırsam iyi olur

Önce RAM al. SSD, RAM'e göre çok önemli değil.

Sistem oldukça yetersiz. Özellikle bellek ve ekran kartı. R7 250 düşük ayarlarda oynatabilse bile 4GB bellek ile sürekli drop yersiniz.
Ram i 8 veya 12 yapsam nasıl bi durum olur
Bu ekran kartı ile imkansız hocam. Gta'

GTA'da düşükte 40 fps gibi bir değer alırsınz.Diğer oyunlar imkansıza yakın gibi bir şey.Ekran kartı bütçeniz nedir ?

Rahat mı ?
Ram i 8 e veya 12 ye yükseltebilirim sizce nasıl bir değişim olur

Rust aklınızın ucundan geçmesin. Oyun 14 GB RAM yiyor. Ve optimizasyon sorunu da var.
O lanet oyun için baya araştırma yaptım ssd ve ram çok istiyormuş dediğiniz gibi hayallerim suya düştü
O zaman en düşük ayarlarda dropsuz bir şekilde 30-40 FPS arası oynarsınız diye düşünüyorum. Şehir içi kalabalık yerlerde FPS düşmeleri yaşanabilir yine de ekran kartından dolayı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda 3600 ile 3800 arası bi ram kullanımı var yani 4gb ram olduğunu gösteriyor ve en düşük ayarlarda 40 ile 60 fps arası alıyor çözemedim
8+4 yapmak yerine 4+4 yapıp kalan parayla ve üstüne para biriktirip ssd alınabilir.
Açıkçası bunu düşündüm ama bi gelir yok maalesef bayram harçlıklarıyla ram almayı düşüyüyorum ssd biraz daha sonraki plan 3 hafta okullar açılıcak o arada biriktirebilirsem biriktiririm 128 lik almayı düşünüyorum
CoD derken hangi oyundan bahsediyor acaba? Son çıkanlarsa oynayamaz. PUBG yerine PUBG Lite, ARK yerine PixARK güzel bir alternatif olur.
Anakartı ve işlemciyi almadan önce pubg lite oynadım baya bi süre ama normal pubg oynamak istiyorum ve cod dediğim oyun Call of duty

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…