R7 250 sisteme CS2 oynamak için işlemci tavsiyesi

Hyp3r1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem bilgileri.
8+8 = 16 GB DDR3 RAM.
Ekran kartı: AMD Radeon R7 250.
İşlemci: AMD Phenom II X6 1055t Processor.
Anakart: M4A88TDM-EVO ASUS.
Sistemim gördüğünüz üzere eski, CS:GO 100 FPS oynatıyordu önceden ancak CS 2 çıkınca işlemci kaynaklı error veriyor ve oyun hiç açılmıyor işlemcinin modeli eski olduğu içinmiş bu hata. Sorunum bu, CS 2 oynamak için işlemcimi değiştirmek istiyorum çok da para harcamak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

O

Hocam anakartınız yeni nesil işlemcileri desteklemiyor yani işlemci alınca anakart ve RAM de değişmek gerekecek bütçeniz ile mümkün değil.

Anakartımın desteklediği bir işlemciyle bu işi çözemez miyiz?
Ben sizlere CPU desteğini atsam.

O

Anakartımın desteklediği bir işlemciyle bu işi çözemez miyiz?
Ben sizlere CPU desteğini atsam.
Hocam o anakarta takılabilecek en iyi işlemci FX8370 o da cs2 açar mı bilmiyorum.

Pardon hocam attığım işlemci sanırım desteklemiyo bir yanlışlık oldu. Sizin işlemciniz o sokete uyumlu en iyilerden.

Hocam o anakarta takılabilecek en iyi işlemci FX8370 o da cs2 açar mı bilmiyorum.

Pardon hocam attığım işlemci sanırım desteklemiyo bir yanlışlık oldu. Sizin işlemciniz o sokete uyumlu en iyilerden.
Ben yinede atayım size cpu desteğini

Son düzenleme:
Hocam o anakarta takılabilecek en iyi işlemci FX8370 o da CS2 açar mı bilmiyorum.

Pardon hocam attığım işlemci sanırım desteklemiyor bir yanlışlık oldu. Sizin işlemciniz o sokete uyumlu en iyilerden.

Anakarta RAM'e bulaşmadan bu yükseltmeyi yapamaz mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…