Olur zaten Windows baya bi ram yiyor bide oyunla birlikte 4 GB yetersiz kalıyordur yüksek ihtimalle 8+4 yapabilirsin 8+8 yapabilirsin laptopta 8+4 kullanıyorum sorun çıkarmadı ama bu sizde sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez belli olmaz yani o.
Olur zaten Windows bayağı bir RAM yiyor bir de oyunla birlikte 4 GB yetersiz kalıyordur yüksek ihtimalle 8+4 yapabilirsin 8+8 yapabilirsin laptopta 8+4 kullanıyorum sorun çıkarmadı ama bu sizde sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez belli olmaz yani o.
Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Nereden ve nasıl alacağımın farkı var mi bu nasıldır.
Tam hatırlamıyorum biryerde yazıyordu fakat ne kadar doğruluk payı var tartışılır dual channel çalışmaz sadece yani birşey olmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Artış olur ben de Valorant'ta 2 kat FPS arttı tabii oyunda düşük almanın sebebi RAM'in yetersiz olmasından kaynaklıysa bu kadar artış olur değilse bile gene de 10-15FPS artar.
Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
www.n11.com