R7 250 Sisteme RAM yükseltmesi önerisi

swordart

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı: AMD Radeon R7 250.
Işlemci: Intel Pentium E6700.
Bellek: 2 kanal 4 GB RAM 2+2 olmak üzere.

Ben bu belleğin birini 8 ile değiştirsem ne gibi değişimler yaşanır, ne kadar yararlı olur yani 8+2?

Ya da neyi değiştirmemi önerirsiniz?

Flex olarak çalışacağından fazla bir performans artışı olmaz şu an Dual channel çalışması daha iyi.

8+8 yapacaksan olur veya önermesemde 8+4 yap en azından biraz da olsa artış olsun performansda.

Flex olarak çalışacağından fazla bir performans artışı olmaz şu an Dual channel çalışması daha iyi.

8+8 yapacaksan olur veya önermesemde 8+4 yap en azından biraz da olsa artış olsun performansda.

Son zamanlarda belleğin çok yüksek kullanimlarda olduğunu görüyorum bu açıdan bir değişiklik olmaz mı? 8+4'te olabilir hiç olmazsa 8 alayım dedim.

Son zamanlarda belleğin çok yüksek kullanimlarda olduğunu görüyorum bu açıdan bir değişiklik olmaz mı? 8+4'te olabilir hiç olmazsa 8 alayım dedim.

Yani o 2 GB'lık RAM artışı Dual channelden ödün vermeye değmez bence en azından 8+4 yap.

Yani o 2 GB'lık RAM artışı Dual channelden ödün vermeye değmez bence en azından 8+4 yap.

Tamamdır teşekkürler 8+4 yapalım oyun performanslarında değişiklik olmaz değil mi? 8+8 yapsamda.

Tamamdır teşekkürler 8+4 yapalım oyun performanslarında değişiklik olmaz değil mi? 8+8 yapsamda.
Olur zaten Windows baya bi ram yiyor bide oyunla birlikte 4 GB yetersiz kalıyordur yüksek ihtimalle 8+4 yapabilirsin 8+8 yapabilirsin laptopta 8+4 kullanıyorum sorun çıkarmadı ama bu sizde sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez belli olmaz yani o.

Ne gibi sorun cikarabilir?

Nereden ve nasıl alacağımın farkı var mi bu nasıldır.

Artış olur ben de Valorant'ta 2 kat FPS arttı tabii oyunda düşük almanın sebebi RAM'in yetersiz olmasından kaynaklıysa bu kadar artış olur değilse bile gene de 10-15FPS artar.

RAM'lerin CL watt MHz değerlerinin aynı olması lazım.

Güvenilir bir siteden sistemine uygun olacak ram alacaksın.

Cpu-Z indir memory kısmının resmini at öneri yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…