R7 250 Sisteme yeni PSU alınmalı mıdır?

dieqo007

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri:
ECS H61H2 M17 Anakartım
4 GB RAM
i3-3220 CPU
3.30 GHz
R7 250 ekran kartı
250W PSU

4 gündür bu ekran kartını kullanıyorum. İlk driverlerini yüklediğimde mavi ekran vermişti açılırken sonra güncel driverler indirdim bu sorun ortadan kalktı. CS GO, ETS2, Rocket League falan sorun yok hepsi 60 FPS. fıfa 18 de oynayabiliyorum 60 FPS. Çok arada sırada 3 saniyelik kasma olabiliyo ama çok nadir. Performanstan memnunum genel olarak oyundan çıktığımda biraz zorlanma oluyor bilgisayarda ve açıldığında biraz bekeltiyor açıkçası. Sadece bu kadar şimdi ben 400 W PSU almalı mıyım?

4b297f03635bafed9a2a0aa71bf6d65d.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değil. Senin seçtiğin +12V kanalından 360W güç veriyor, benim attığım ise 324W güç veriyor. Her ikiside senin sistemini çalıştıracak düzeydeler. Bahsettiğin sertifika meseleside 700-800 ve hatta 1000'lik güç kaynaklarında önemli bir hususdur. Bu tarz düşük profil güç kaynağı alırken buna dikkat etmene gerek yok, +12V kanalından ne kadar güç verdiğine ve markasına bakman yeterli.

High Power'ı alınacak bir marka olarak görmüyorum dostum. Bunların yerine;
Corsair, Cooler Master, Thermaltake, Zalman, Aerocool gibi markaları tercih etmelisin. Ama bütçemi aşıyor dersen karar senin, High Power alabilirsin. Bu arada teşekkür etmekle uğraşmak yerine cavaplarımı beğenebilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı