Neden olmasın? Adamın monitör ihtiyacı varmış, ekran kartı isterse Titan X olsun monitör kötü olduktan sonra. Ayrıca işlemciyi zaten değiştirmesi gerek sisteme darboğaz yapabilir.
Benim tavsiyem Haswell i3 4xxx ailesinden bir işlemci almanız. AMD ölü soket tabiriyle adlandırdığımız eski ısınan ve çok güç çeken işlemcileri mevcut piyasada. Intel Core i3 4170 alın Overclock'a ihtiyaç duymadan oyunlarda daha fazla performans alırsınız. Tekil çekirdek performansı şuan ki en üst düzey AMD işlemcilerin çoğundan fazla.
Benim tavsiyem Haswell i3 4xxx ailesinden bir işlemci almanız. AMD ölü soket tabiriyle adlandırdığımız eski ısınan ve çok güç çeken işlemcileri mevcut piyasada. Intel Core i3 4170 alın Overclock'a ihtiyaç duymadan oyunlarda daha fazla performans alırsınız. Tekil çekirdek performansı şuan ki en üst düzey AMD işlemcilerin çoğundan fazla.
Zalman z3 plus kasa kullanıyorum. Kasa serin zaten. Isınma sıkıntısı çekeceğimi düşünmüyorum. 250 ssd ve monitör alacağım. Bu ikisi arasında karasız kaldım. Fx 6300 ve Hyper tx3 soğutucu düşünüyorum. Soğutucuda da emin değilim.
Aoc 21.5" i2269Vw monitör güzele benziyor. Önerir misiniz ? Ve birde ssd lazım tabi. Monitör ve ssd bütçesi 650-700 tl civarında.