R7 250 Sistemin Oyun Performansı

Bendede aynı ekran kartı var fakat işlemcim q8200. Gta5 te 1440x900 cozunurlukte 40 50 fps patlamalarda 20 25 fps ye kadar düşüyor bf4 online da ise 1440x900 çözünürlükte low ayarda 30 50 fps arası gidip geliyor

Aynı ekran kartı ve benzer parçalara sahibim. Fifa,Pes,Nba gibi spor oyunlarını en iyi ayarlarda oynatıyor ancak bf3,h1z1 gibi oyunları lowda full hd oynayabilirsin.
Örneğin ben bf1 i 1920x1080 lowda 30-35 fps oynuyorum yaz aylarında sistemimi yükseltmeyi planlıyorum. Eğer ileriye dönük oyun oynamak istiyorsan en az gtx 750 ti almanı tavsiye ederim.

Aynı ekran kartı ve benzer parçalara sahibim. Fifa, Pes, Nba gibi spor oyunlarını en iyi ayarlarda oynatıyor ancak BF3,H1Z1 gibi oyunları lowda Full hd oynayabilirsin.
Örneğin ben BF1'i 1920x1080 lowda 30-35 FPS oynuyorum yaz aylarında sistemimi yükseltmeyi planlıyorum. Eğer ileriye dönük oyun oynamak istiyorsan en az GTX 750 ti almanı tavsiye ederim.
Benim arkadaşım var i5 6500 ve R7 240 bilgisayarı var (Evet çocuklar! Bugünkü dersimizin adı Casper ile nasıl bilgisayar toplanır!) BF4 High (1080P) kaldırıyor kardeş BF3 low biraz düşük kalmış açıkçası...

Arkadaşlar bütçe düşükse toplanabilecek tek sistem APU'dur. Düşük bir işlemci alıp yanına R7 250 takmak ile A10 işlemci almak arasında fark yok. Üstüne işlemcin daha güçlü olucak ve ilerde bütçen olduğunda daha güçlü ekran kartıda alıp takabileceksin.

Konuyu açan arkadaş gibi R7 250 almayı düşünen arkadaşlara hitaben söyledim. R7 250 almak çok mantıksız bence, çünkü APU'da da aynı GPU var sonuçta. Bütçe o kadar ise elbette daha güçlü sistem toplanır.

A10 7890K'daki GPU R7 250'ye eşdeğer yanılmıyorsam.

Ryzen APU'lar beklenebilir.

Düzenleme: İşlemcine çok benzer bir işlemci bende var ve kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Regor mimarili işlemcilerde core unlock gibi bir özellik var daha doğrusu anakartlarda. Belki öyle idare edilebilir ama kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum.

Cinebench Benchmark skorum 90
Her sınıfta bulunan tahtalardaki Cinebench skoru 181

Eski seri i5 yada i3 alınabilir ama en mantıklısı APU

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı