R7 250 tabanlı sistem toplama

ASUS SEVER

Hectopat
Daha fazla  
Cevaplarınızı bekliyorum. Oynayacağım oyunlar: GTA5 - Mafia 2- Dying lıght - Euro truck simulator 2 gibi oyunlar oynayacağım.

667.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Anakarttan ve kasadan kısıp 600watt fazla zaten r7 260x yada r7 265 alınabilir ssd 60gb ne yapacaksın bilmiyorum ama oda gereksiz olmuş biraz sanki.SSD yerine işlemci soğutucu alırsın iyi olur.

Teşekkürler.

SSD acayip fena gereksiz olmuş.

Ssd performansı arttırıyor diye ekledim.

Bence Anakarttan ve kasadan kısıp 600watt fazla zaten r7 260x yada r7 265 alınabilir ssd 60gb ne yapacaksın bilmiyorum ama oda gereksiz olmuş biraz sanki.SSD yerine işlemci soğutucu alırsın iyi olur.
Performansa etkisi baya oluyormuş diye koydum.Ssd 'ye gerek yok mu yani ?

Hard disk var zaten .

Kasadan kısmana gerek yok o kasa gayet güzel ve yanında işlemci soğutucusu hediyeli. 60 GB SSD için 156 lira çok fazla. Kingston SSDNow V300 120GB SV300S37A/120G SSD Disk :: fatihinmagazasi bu site 160 lira ücretle 120 GB SSD satıyor. Tek olumsuz noktası kargo süresi biraz uzun sürüyor. Yaptığım bütün alışverişlerde kargo diğer sitelere göre 1 gün daha uzun sürdü ama fiyat konusunda bazı ürünler gerçekten çok hesaplı.

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.Normalde max 2400 TL bütçem vardı ama hepsini harcamayayım dedim ondan giriş seviyesi bir sistem topladım ama toplamışken iyi bir şey toplayayım dedim bütçeyi 900 TL daha artırdım sizce bu sistem nasıl ?
    Ekran Alıntısı.PNG
    Harddisk 'im var.

uygulama oyun içi performans değilde onları açma yada dosya kopyalama işinde hız sağlıyor ama 60gb gereksiz biraz ayrıca düşük bütçeli kişilere önerilmez.
Teşekkürler.

G3258 alma 2 cekirdek sana sikinti verir en kotu 4160 al (i3 fanboylardan degilim oneri)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı