Bence Anakarttan ve kasadan kısıp 600watt fazla zaten r7 260x yada r7 265 alınabilir ssd 60gb ne yapacaksın bilmiyorum ama oda gereksiz olmuş biraz sanki.SSD yerine işlemci soğutucu alırsın iyi olur.
Bence Anakarttan ve kasadan kısıp 600watt fazla zaten r7 260x yada r7 265 alınabilir ssd 60gb ne yapacaksın bilmiyorum ama oda gereksiz olmuş biraz sanki.SSD yerine işlemci soğutucu alırsın iyi olur.
Kasadan kısmana gerek yok o kasa gayet güzel ve yanında işlemci soğutucusu hediyeli. 60 GB SSD için 156 lira çok fazla. Kingston SSDNow V300 120GB SV300S37A/120G SSD Disk :: fatihinmagazasi bu site 160 lira ücretle 120 GB SSD satıyor. Tek olumsuz noktası kargo süresi biraz uzun sürüyor. Yaptığım bütün alışverişlerde kargo diğer sitelere göre 1 gün daha uzun sürdü ama fiyat konusunda bazı ürünler gerçekten çok hesaplı.
uygulama oyun içi performans değilde onları açma yada dosya kopyalama işinde hız sağlıyor ama 60gb gereksiz biraz ayrıca düşük bütçeli kişilere önerilmez.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.Normalde max 2400 TL bütçem vardı ama hepsini harcamayayım dedim ondan giriş seviyesi bir sistem topladım ama toplamışken iyi bir şey toplayayım dedim bütçeyi 900 TL daha artırdım sizce bu sistem nasıl ? Harddisk 'im var.
uygulama oyun içi performans değilde onları açma yada dosya kopyalama işinde hız sağlıyor ama 60gb gereksiz biraz ayrıca düşük bütçeli kişilere önerilmez.