Çözüldü R7 250 Valorant düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Jasper Scarlet

Decapat
Selam millet. Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde;
-R7 250 2 GB DDR3 ekran kartı 128Bit.
-6 GB RAM.
-FX 4100 3.60GHz işlemci.
-500+ HDD SSD yok.
FPS'im hiçbir zaman güzel olmadı. Yeni bilgisayara para biriktiriyorum fakat bu bilgisayarın mantıken Valorant açabilmesi gerekiyor. Çözümünü bir türlü bulamadım. FPS hiç sabit değil 10-30-70 arası dolanıyor. 70 yazmama da bakmayın anlık çıkıp iniyor.

Çözüm
GT 430 ile 144FPS sabit alıyorum. Isıları kontrol edin.

Ortalama 60 derece aslında ama bilemedim :/
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir nebze de olsa FPS'i arttırdı. Beklenen performansı vermiyor bilgisayar fakat FPS arttı mı arttı. Teşekkür ederim.
Selam millet. Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde;
-R7 250 2 GB DDR3 ekran kartı 128Bit.
-6 GB RAM.
-FX 4100 3.60GHz işlemci.
-500+ HDD SSD yok.
FPS'im hiçbir zaman güzel olmadı. Yeni bilgisayara para biriktiriyorum fakat bu bilgisayarın mantıken Valorant açabilmesi gerekiyor. Çözümünü bir türlü bulamadım. FPS hiç sabit değil 10-30-70 arası dolanıyor. 70 yazmama da bakmayın anlık çıkıp iniyor.

Eğer sabit olsun istiyorsanız V-Sync seçeneğini aktif edin ve ekran kartınız çok eski benimki de öyle.

GT 430 ile 144FPS sabit alıyorum. Isıları kontrol edin.

Ortalama 60 derece aslında ama bilemedim :/
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir nebze de olsa FPS'i arttırdı. Beklenen performansı vermiyor bilgisayar fakat FPS arttı mı arttı. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı