R7 250 ve 5200+ işlemci darboğaz yapar mı?

mklaunch

Hectopat
Daha fazla  
R7 250 alacağım da bende athlon 64 x2 5200+ işlemci var. Bu ikisi darboğaz yapar mı? Daha sonra quad core işlemci alacağım fakat ekran kartı daha önce lazım. Ona göre işlemciyi de aynı anda alırım.

İlk önce şunu belirteyim Athlon 5200, 9800 Gt'ye bile darboğaz yapıyor. 6 sene önce bu ikiliyi kullanmıştım ve çok çektim. :) Athlon 7750 ile rahatlamıştı sistemim. Eğer sisteminde Athlon 5200 varsa en yüksek ihtimal AM2+ anakarın var ve buna çok iyi işlemciler takamazsın kardeşim. Bence update zamanı gelmiş gibi. :)

İlk önce şunu belirteyim Athlon 5200, 9800 Gt'ye bile darboğaz yapıyor. 6 sene önce bu ikiliyi kullanmıştım ve çok çektim. :) Athlon 7750 ile rahatlamıştı sistemim. Eğer sisteminde Athlon 5200 varsa en yüksek ihtimal AM2+ anakarın var ve buna çok iyi işlemciler takamazsın kardeşim. Bence update zamanı gelmiş gibi. :)
Usta 9550 quad core alsam olur mu?

İşlemci: İntel Pentium (R) Dual-Core 2.5 GHz
Anakart: ECS G31T-M7
Ram:2 gb ddr2 bu arada.
Bu sisteme aşağıdaki iki ekran kartından birini takmak istiyorum sıkıntı çıkar mı?Sonradan işlemciyi falan değiştireceğim Ram ekleyeceğim ve önerdiğiniz ikinci el işlemci var mı Gta 5 sistem gereksinimlerine uygun?Sadece Ram ekleyip ekran kartı alsam güncel oyunlarda sıkıntı çıkarırmı?
Şimdiden teşekkürler.
-http://www.vatanbilgisayar.com: Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
-http://www.vatanbilgisayar.com: Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00