R7 250 ve FX 6300 Sistem Toplama

ufukhasergin

Kilopat
Merhaba arkadaşlar sistemimi yenilemeyi düşünüyorum.Ekran kartı şuan bende zaten (R7 250 2GB 128bit) var sizce yeni alacağım parçalarla uyumlu olur mu? Demek istediğim ekran kartı diğer parçalar yanında sönük kalır mı?

aaaaa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kör oldum. LGA 1150 Sokete AMD işlemci takmışsın kardeş. Lütfen anakartı yenile.
Bıraksana adam elimde ekran kartı var dediği halde mesaj atmış zaten. Önce soruyu ve gelen mesajları okuyup cevap versin.

@BARON™ Biz yanlış bilgilendirme yapınca büyük cezalar alıyoruz. Adam Yanlış bilgilendirme yaptığı halde ceza almadı. Yeni üye desek yeni üyede değil.

• Hocam olur insanlık hali arkadaş belli ki bu işlerde yeni ama biraz daha tecrübe kazanması ve daha fazla bilgi sahibi olması gerekir, rehberlerden bunları daha detaylı incelemesi lazım ceza konusuna gelirsek adminlerin tolerans tanıması bu arkadaşı '' Technopat'' da daha öğreneceği çok şey var demek istiyor sanırım.

Son düzenleme:
• Hocam olur insanlık hali arkadaş belli ki bu işlerde yeni ama biraz daha tecrübe kazanması ve daha fazla bilgi sahibi olması gerekir rehberlerden bunları daha detaylı incelemesi lazım ceza konusuna gelirsek adminlerin tolerans göstermesi bu arkadaşı '' Technopat'' da daha öğreneceği çok şey var demek istiyor sanırım.
Bizde yapıyoruz hata ama yani ceza almayınca şaşırdım. Neyse ney. Belli seviyeden sonra affetmiyorlar zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı