R7 250 vs GT 1030

Hangisi?

• Sapphire R7 250

Oy: 2 16,7%
  • MSI GeForce GT1030

Oy: 10 83,3%

• Oy verenlerin toplamı
    12

Slayerr

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
i3 ne? Böyle belirtirseniz hiçbir öneri yapamayız. Eğer sistemi sıfırdan toplayacaksanız bütçe belirtin biz ona göre yardımcı olalalım.

Eğer bütçeni 2200 TL yapabilirsen bunu al. Eğer yapamazsan ekran kartını herhangi bir markanın GT 1030'u ile değiştir. Ama PSU'yu 80+ seviyesinden düşürme.

Eki Görüntüle 271187

Eğer bütçeni 2200 TL yapabilirsen bunu al. Eğer yapamazsan ekran kartını herhangi bir markanın GT 1030'u ile değiştir. Ama PSU'yu 80+ seviyesinden düşürme.

toplam : 2.204.095 tl tutuyor 204 tl fazla benim bütçem 2000 tl. 100 tl bile arttıramam

Eki Görüntüle 271187

peki gt1030 bu işlemciyle darboğaz yapar mı ?

Darboğaz yapmaz. Bu bütçeye i3 nasıl topladın?

@astigmat13 Sistemi gelecekte daha üst düzey bir işlemci ile yükseltmeyecekse veya OC. yapılmayacaksa B serisinin bir anlamı yok. Bütçeyi gereksiz yere arttırmamak için böyle bir öneri yaptım.

@astigmat13 Sistemi gelecekte daha üst düzey bir işlemci ile yükseltmeyecekse veya OC. yapılmayacaksa B serisinin bir anlamı yok. Bütçeyi gereksiz yere arttırmamak için böyle bir öneri yaptım.
AM4 platformu ileriye dönük. İleride işlemci değiştirirken anakart değişikliği yapmaz. B serisi O.C edilebiliyor ve daha uzun ömürlü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…