R7 250 Vs GT 740

Süleyman77

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze merhaba R7 250 ve GT 740 Arasında kaldım Bütcem Ortalama 250-260 falan çok zorlarsam 300TL
Sizce Hangi ekran kartını almalıyım bunların dışında Kart'da Söyleyebilirsiniz + 400W Power almayı düşünüyorum çünkü Şimdiki PSU 230w onuda önerirseniz sevinirim onada verebilicegim bütce max 150 tl
Bide ben sistemimi komple Değiştiricem ama şimdiki sistemin PC-E 1.1 Söket var ve ekran kartının PC-E 3.0 söket'e sahip Geçici olarak idare etmeyi planlıyorum sizce zar zor dayanırmı ? yoksa sıkıntı yaratıcağı garantimi?

Anakartını belirt gddr kaç olduğunu PCIe kaç olduğunu öğrenelim DDR duruma göre anakart önerelim. Bu şekilde ne söylesek yalan olur :)

MSI : MS-7260
RAM : 4GB DDR2
CPU : AMD ATHLON 64 X2 4000+
Fakat değiştiriceğim garanti ama tek darbede değiştirmeye bütcem yok şimdiki bunlar.
İntel Pemtium G3258'Cpu alıcam
Sistem toplaya bilirim ama bütce tek seferde yok şimdi GPU - POWER Daha sonra CPU,RAM,M.Board

Pentium alırsan anakartında değişmeli ee doğal olarak ddr3 ram slotu olan anakart alacaksın ramlerinde değişecek. Bence toplayabildiğin kadar toplayıp yeni sistemine masraf yap.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı