Bu sistemi ne yapmak içim topluyorsunuz acaba ?Sistem;
*Q9500
*4GB DDR2 RAM
*Hangi ekran kartı?
*Ga 945GZM S2 anakart
*400W +80 plus sizce uyar mı, darboğaz falan olur mu? Anakartıma uyar mı?
Küçük çaplı oyunlar için hocam.Bu sistemi ne yapmak içim topluyorsunuz acaba ?
Hocam o kadar yer miyim ya? Sanmam o kadar kötü olacağını kaç FPS kaybı yaşarım?Kardeşim moralini bozmak gibi olmasın ama kötü darboğaz yersin , bu sisteme maksimum r7 240 derim ben
anakartın hakkında pek bilgi bulamadım siz biliyorsanız anakartınızın pc-ı girişi nedir acaba ?
O kadar yiyeceğinizi bende tahmin etmiyorum ama eğer bütçeniz ufak bir miktar arttırırsanız bir üstünü almanız daha mantıklı olacaktır.Küçük çaplı oyunlar için hocam
Hocam o kadar yer miyim ya? Sanmam o kadar kötü olacağını kaç fps kaybı yaşarım.
Işlemci kurtarır ama RAM zor DDR2.Küçük çaplı oyunlar için hocam
Hocam o kadar yer miyim ya? Sanmam o kadar kötü olacağını kaç fps kaybı yaşarım.
Küçük çaplı oyunlar için r7 250'ye gerek yok.Küçük çaplı oyunlar için hocam
Aynen hocam bazı forumlarda da öyle demişler. Hatta Q9400 diyen bile olmuş.O kadar yiyeceğinizi bende tahmin etmiyorum ama eğer bütçeniz ufak bir miktar arttırırsanız bir üstünü almanız daha mantıklı olacaktır.
Neden DDR2 zor?işlemci kurtarır ama ramlar zor ddr2
Küçük çaplı oyunlar için r7 250'ye gerek yok
Far Cry 3, 4 gibi.işlemci kurtarır ama ramlar zor ddr2
Küçük çaplı oyunlar için r7 250'ye gerek yok
Anlıyorum, RAM'leri yükseltmeniz gerekir.Hocam sitesinde en fazla 533 mhz yazıyor. Yani benim de 533 en fazla? Pcı girişi 16x,3x hızında çalışır yaziyor sitesinde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.