-AMD Fx 8300 BE 16 MB cache 3,3 GHz/3,6 GHz
-ASUS AMD R7 250x 2 GB 128 bit GDDR5(1080 engine clock/1450 memory clock)
-Hi-level 1600 MHz RAM 8GB (4x2)
-Akasa Venom ATTO
-Asus M5a78l-m lx3 Am3+ anakart 1866 MHz
-Foem 500w Power Supply
-1 TB WD blue HDD
-32 GB Sanddisk SSD
Battlefield 1'i denedim ve sonuçları karşınızda beni aşırı derecede memnun etti. Oyun içi en düşük 34 FPS gördüm ortalama 40-42 FPS arasında oynatmaktadır. Oyun aşırı derecede oynanabilir. Yardımım dokunduysa ne ala Not:Resolutıon scale'ye dokunmadım.
R7 250X'in okunmasına gerek yok R7 250X performanslı bir kart zaten. Ben de böyle performans alıyorum Bendekinin markası Sapphire Vapor-X. Hatta çoğu güncel ve ağır oyunu high 1920x1080 ayarlarda 30 FPS üzerinde bitirdim.
Hocam bende de R9 270X var senden 5-6fps fazla alıyorum, ayarlar da ortalama olarak aynı, beta olduğu için değerler tam olarak gerçeği yansıtmıyor olabilir.
Merhabalar, ben buradan geçtim GTA V testlerine oradan geri geldim buraya güncel mesaj yerin bura gibi ben bilgisayar manyağı biriyim ama donanımsal yönden bayağı bir geriyim R7 250x kurmayı düşündüğüm sisteme alıcak olduğum bir karttı zaten ve burada da böyle bir konu görünce atlayayım dedim. Bütçem yetmiyor sistemi tam olarak toplamaya ve bende önce ekran kartını alsam daha sonra sistemi toplasam diyordum ama darboğaz denilen şey çıkıyor sonrada karşıma İntel celeron g550 2.5 Ghz işlemci ve dengi anakarta darboğaz yaparmı ? ve darboğazı da az çok araştırdım ama tam olarak bilgi almak lazım yani. F2P oyunları MMORPG, MOBA tarzı oyunları oynarım şuan için ön planda
League Og Legends var ve radeon 5450 ekran kartı takılı low-orta ayarlarda 80-100 stabil FPS alıyorum. bu ekran kartını taktığımda ne gibi bir sonuç alabilirim acaba ? aynı ayarlarda donma olmadan video çekme meselâ olur mu acaba ? ve şimdiden teşekkürler.