R7 250X GTA 5 Performansı

ben mesela çok süslü seviyorum o yuzden nagas kasa kullnıyorum benim hosuma gidiyor

Nagas B133 250W(Peak 300) Siyah ATX Kasa Fiyatı
ben bunu kullanıyorum
Hocam o kasayı nasıl önerebildiniz ya? Üstelik GTA5'te o kadar fps aldığınıza dair kanıt dahi yok. 250 W kasa öneripte kullanıcıyı yanıltmayın lütfen. Elinizde video varsa atın yoksa bu konunun gerçekciliğine inanamayacağım.

Yalan inanmayın bu mümkün değil.
Videoyu kesiyor kartı değiştiriyor öyle izletiyor.
O kart imkânsız bu oyunda o ayarlarda o performans.
Neden yalan olsun ben R7 260x ile 60-70FPS alıyorum,bu da kanıtı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Aynı ayarlarda.

O 260x ve işlemcin 4460.

@Silinen üye sonuçta kart o.c li bence imkansız değil.
Yapma hocam o ayarlarda ben benim makineyle 31-50 fps alıyorum 1600x900 çözünürlükte.
Gözünü seveyim sen yapma.

@Silinen üye İşlemcin X4 860K sanırım. Ben bu işlemcinin yanına R9 380 alsam darboğaz olur mu?

@Silinen üye sonuçta kart o.c li bence imkansız değil.

Beyler bu video'yu çeken arkadaş bir numaralar çeviriyor. Elimde i5 3450 ile GTX 750 Ti FTW var, özellikle diğer 750 Ti'lardan daha fazla güç çekiyor O.C. için, üstünde ek güç girişi var. + 688 Mhz Memory Clock, +88 Mhz Core clock verince konuyu açan arkadaşın ayarlarında 40 fps alıyor kart. Skype ile de gösterebilirim ki GTX 750 Ti, r7 250x'i yerin dibine gömebilecek bir kart. Gelmeyin böyle numaralara. Neymiş efendim 1080p'de very high ayarlarda 40 fps alıyormuş. O zaman r7 260x neden satılıyor ? GTX 750 ti ile çok yakın bir kart, r7 260x o performansı vermiyor. İnanmayın böyle şeylere.

Edit: @FratBycmn , senin yaptığın çözünürlük 1080p değil, konuyu açan arkadaş 1080p'de 40 fps aldığını söylemiş, sen 1280*1024'te 60-70 fps'yi r7 260x ile almışsın, eğer o çözünürlüğü 1920*1080 yapabilseydin, 25-35 fps civarında oynardın.

Edit2: Gün içerisinde videolu kanıt paylaşacağım GTX 750 Ti'ın bile o ayarlarda 40 fps alamadığına dair.

İyi de ben
1080P monitör de stabil 60 FPS alıyorum, aralarında 5-6 FPS var. Videoyu yüklüyorum beklemede kalınız.

@murat988 Kardeş kusura bakma haklıymışsın. Grafik ayalarını biraz inceledim de, MSAA kapalı olunca o ayarlarda gerçekten tatmin edici FPS değerleri alınıyormuş.
Beyler GTX 750 Ti aynı ayarlar sadece 900p'de şöyle bir performansı var, FPS değeri için sol üst tarafa bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1080p ile 900p arasında yaklaşık 7-10 fps var sahneden sahneye farkediyor. Ona göre hesaplayın. R7 250x'i düşük bütçe için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Not: dk 3.33'te mi ne FPS drop oldu yani FPS düşüşü oldu yanlış anlamayın orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…