2. eli ben de tercih etmiyorum uç noktalar dışında. Ancak verdiğiniz cevaplar hoş değil. Burada insanlar size öneriler sunmuş siz hala bu fiyatta R7 250X alıp rahatıma bakarım diyorsunuz. Peki o zaman neden sordunuz. Bütçenizi 50TL daha arttıramıyorsanız alacağınız kart belli demektir. Burayı kirletmenin anlamı yok.
2. eli ben de tercih etmiyorum uç noktalar dışında. Ancak verdiğiniz cevaplar hoş değil. Burada insanlar size öneriler sunmuş siz hala bu fiyatta R7 250X alıp rahatıma bakarım diyorsunuz. Peki o zaman neden sordunuz. Bütçenizi 50TL daha arttıramıyorsanız alacağınız kart belli demektir. Burayı kirletmenin anlamı yok.
Burada konu açıp öneri istiyorsunuz. Tamam bu güzel bir şey fakat arkadaşlar öneri ve fikirlerini belirttiklerinde "Ben kafaya taktım r7 250x alıyorum sizin ne söylediğiniz beni ilgilendirmez" tarzı cevaplar veriyorsunuz. O zaman neden bizden fikir istiyorsunuz?
Eğerki 300 tl para cepten çıkacakken 50 tl daha bulup R7 360 alamıyosanız fırsatları değerlendirmiyorsunuz demektir bende r7 250x alacaktım aradaki fark az olduğu için r7 360 sipariş verdim ve r7 250x den çok daha iyi bir kart , eğerki kafaya taktıysanız r7 250x almaya burda boş muhabbet yapmanında anlamı yok.
350 TL'ye 660 Ti, 330 TL'ye R7 270 ve 400 TL'ye GTX 950 seçenekleri vardı, ben de 50 TL daha verip GTX 950'yi tercih ettim. Buna benzer durumlarda fırsatı değerlendirmek gerekir, ama bütçe sabitse yapacak birşey yok ne varsa onu alacaksınız.