İbrahim Keskin
Kusura bakmayın cezalı olduğum için mesaj yazamadım. Sakın R7 240'a düşmeyin. Spurs sistemin çekeceği gücü hesaplayıp size bildirmiş. Bu durumda ekran kartını rahatlıkla alabilirsiniz. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.
19 İnch büyük değil ama küçük te değil. Şu an ekran kartının testlerine bakıyorum HD 7750'nin altında kalıyor. Açıkçası bu kart oyun oynamak için uygun değil. Ayarları yükseltmeden oyun oynayabilirsiniz.
19 İnch büyük değil ama küçük te değil. Şu an ekran kartının testlerine bakıyorum HD 7750'nin altında kalıyor. Açıkçası bu kart oyun oynamak için uygun değil. Ayarları yükseltmeden oyun oynayabilirsiniz.
Ben öyle gidipte assassins creed unity falan oynamıyacağım. Böyle biraz daha eski oyunlar ne bileyim crysis 2 falan bf3 öyle oyunlar. Ultra takıntımda yoktur. Medium olsun yeter tabi çözünürlük yüksekte olması lazım
Ultra ayarlarda ve 4x Anti-Aliasing açık durumda 19 FPS aldığını görüyoruz. Bu durumda yapılacak şey Anti-Aliasing'i kapatmak olur. Çok fazla FPS fark eder ve oyunu oynanabilir düzeye getirir.