R7 260 sistem nasıldır?

BurakT07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu ayın sonunda bir notebook almayı düşünüyorum. Bütçem 1800 TL civarı bu fiyata alabileceğim PC'lerin çoğu ekran kartı AMD R7 260. Bu kartla yeni oyunları ( GTAV Battlefield vs..) high da kaç FPS alarak oynamam mümkün ve 10/? Sizce kaç? Teşekkürler.

Tabi bu karttaki sistemler genellikle.
Core i5 veya AMD A8, 8 GB RAM, 2.7 turbo hız, 1 TB, 2 BG ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Notebook ise büyük olasılıkla o kart R7 260 değil, R7 m260'dır. Gta 5 de normal yani en düşük ayarlarda 30 fps yi zor alırsın. 10/4.

Normal ayarlarda 30 fps zor alırsın diyen arkadaş bu konuda pek bilgin olduğunu düşünmüyorum tek bildiğin ordaki m harfi.

Bütçeni az daha arttırabilirsen toplamaya yapalım sana çok çok daha iyi performans alırsın. Bu haldede toplanabilir.
Eğer ki kullanım açısından laptop tercih ediyorsanız diycek bir şey yok. Yoksa kesinlikle toplama.

Bu fiyata daha iyi bir sistem toplanabiliceğini biliyorum fakat üniversite öğrencisi olduğum için laptop en doğrusu

Asus x550jx modeline bakabilirsiniz. PcDepo'da geçen günlerde 1600 küsür olmuştu. Birde konu yeri doğru değil sanki.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı