R7 260 Sistemde GTA V Gökyüzü Gidip Geliyor

Konuyu dağıtıyorsunuz. Ayrı konu açın yoksa yöneticileri çağıracağım.

Minecraft'tada oldu, yaklaşık 4 saat felan kesintisiz oynadım, 150 tane mod yüklüydü, gökyüzü,yerle vs. gidip gidip geldi, sonra oyunu kapatıp açınca düzeldi.

Burda yüklenmedi 10 dakika beklemem rağmen, disk kullanımına bakıyım dedim %1 felandı, sonra aniden %100 oldu 2-3 saniye sonra oyuna girdiğimde yüklenmişti.
Not : Cpu Kullanımı hep %100, yani yol olmadığı zaman değil.

Dosya Ekleri

• yüklenmeme1.png
    295 KB · Görüntüleme: 406
  • yüklenmeme2.png
    286,9 KB · Görüntüleme: 649
Ben de korsan kullanıyorum fakat bu problemle maksimum 2-3 defa karşılaştım onun sebebi ise arkada başka bir şey çalışmasıydı. Arka planda ne çalışıyorsa kapat eğer yine olmazsa hdd darboğazı olabilir.

Şimdi fark ettim de benim bildiğim GTA 5 çift çekirdek işlemcilerde sorun çıkarıyordu. İşlemciniz çift çekirdek değil mi?

@Eyüphan Kundakcı arkadaş konuya doğru yerden değinmiş. Arka planda çalışan uygulamalarını kontrol et. Gerekirse formatla. İşlemcin tam yük altına giriyor ve ekran kartını gerektiği gibi besleyemiyor. Oyunun korsan olmasıyla alakalı bir durum değil. VRAM yetersizliği de resimlerden gördüğüm kadarıyla söz konusu bile değil. Zira sadece 600 MB kullanıyor.

Bunlar meydana gelirken CPU %100 yada %90 değil düşük oluyor.

Şimdi fark ettim de benim bildiğim GTA 5 çift çekirdek işlemcilerde sorun çıkarıyordu. İşlemciniz çift çekirdek değil mi?

İntel i3 540 CPU' da oynuyorum sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…