Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #1 Başlıkta belirttiğim gibi 32 mb vram gözüküyor. Normal mi ? Bence normal değil nasıl düzeltilir ? @MF @Murat5038
Başlıkta belirttiğim gibi 32 mb vram gözüküyor. Normal mi ? Bence normal değil nasıl düzeltilir ? @MF @Murat5038
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #2 Gerekli yazılımları yüklediniz mi ?
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #3 Sociologist dedi: Gerekli yazılımları yüklediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Yüklü. Leptop arkadaşımın driver aradım internetten bulamadım ama amd sürücüleri kontol ettim yüklü.
Sociologist dedi: Gerekli yazılımları yüklediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Yüklü. Leptop arkadaşımın driver aradım internetten bulamadım ama amd sürücüleri kontol ettim yüklü.
mert hg Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #4 BİOS'tan yükseltebilirsin. Graphics configration gibi başlıklar altında olur genellikle. Advanced menüsünde.
BİOS'tan yükseltebilirsin. Graphics configration gibi başlıklar altında olur genellikle. Advanced menüsünde.
omersardogan Megapat Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 77 Yer kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2015 #5 Benim başıma da gelmişti ram sök tak yaptım ama işe yararmı yaramazmı bilemem .