R7 260X Ekran Kartında VGA Girişi Var mı?

gigaachad

Megapat
Merhaba ben cumartesi günü Vatan'dan Sapphire R7 260x 2 GB GDDR5 ekran kartını alıcağım. Benim monitorum FLATRON W2243S adlı monitorum var. Bu monitor VGA girişi ile ekran kartı takılıyor. Vatan'daki ürün resmine baktığımda Beyaz bir giriş ve HDMI girişi var. Ben bu ekran kartı için monitor mu değiştireceğim? Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sorunuma yardımcı olana şimdiden teşekkür ediyorum.

Alacağınız ayrı bir VGA to DVI dönüştürücü aparatı ile ekran kartınızı kullanabileceksiniz, VGA kabloyu dönüştürücüye takıp dönüştürücüyü de ekran kartının DVI kısmına takacaksınız.

Dostum ben 260x kullanan birisi olarak soyluyorum. 1 Adet Hdmı 1adet dvi 1 adet vga, ekran kartında bulunuyor. Birde kutu iceriginde vga dönusturucu mevcut. Icini rahat tutabilirsin. Not kendi kullandığım ekran kartıni satiyorum. 2 ay oldu kullanalı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı