R7 260X ile GTA 5

gall3x

Hectopat
Daha fazla  
  • Ram 4
  • İşlemci AMD athlon ıı x4 640 3.00 ghz
  • PSU 450 w

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce Asus Redeon r7 260x -oc- gddr5 2 gb 128 bit ekran kartı aldım.Sistemimi yukarıya yazdım.Oyun içinde Very high ve High karışımı açıyor otomatik olarak ama fps 30 oyunda takılmalar oluyor ve stutter lag oluyor (1'er saniyelik takılmalar) ve failed initialization diye hata verip oyundan atıyor bu sorunlar için ne yapmalıyım.

Youtubede izlediğim r7 260x gta v gameplay videoları very high 1080p de kasmadan oynanıyor.

Ekran kartımı buradan aldım ve özelliklerine bakarak bana yardımcı olurmusunuz: ASUS Radeon R7260X-OC-2GD5, 2GB, GDDR5, 128 Bit, Ekran Kartı

Evet orjinal steam üzerinden oynuyorum.1366x768 çözünürlükte high ayarda 35 40 fps oluyor.R7 250'nin testini izledim aynı çözünürlükte 65 70 oluyor ne yapmam gerek.

Ayarları düşürmeyide denedim mediuım yaptım 45 50 oluyor.Ben sadece online oynuyorum ve şehirin içine girince kasmalar başlıyor ve failed initialization diye hata verip oyun kapanıyor.Ekran kartının programında overclock yaptım memory clock mhz ve gpu clock u sonunda kadar getirdim ama en fazla 5 10 fps artıyor.

Evet oyun içinde evden dışarı çıkıp arabayla bi tur attıkdan sonra atıyor. "failed initialization please reboot and restart the game" diye uyarı geliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı