R7 260x ile İntel Pentium E5200 Darboğaz Yapar mı?

Ekran kartını upgrade edeceksen, o sisteme en fazla R7 250X takabilirsin. O işlemci ile darboğaz yapmayacak en yüksek kart budur.

FPS kaybı yaşar, oyundan istediğin deneyimi elde edemezsin. CPU kullanımı %30 iken GPU kullanımı %95-100 ise bir darboğaz kesinlikle mevcuttur ki sen o sisteme R7 250X'den daha yüksek bir ekran kartı takarsan olacak budur.

İşlemcin ekran kartına yetişemez. 60FPS alırken bir anda 30'a düşer, geri yükselir. Bu darboğaz'ın bir sonucudur.
Benim ekran kartım şuan r7 250 ama darboğaz oluyormu olmuyormu anlamıyorum. Eğer 60fps alırken 30'a düşüp tekrar yükselcekse bence sıkıntı yok. Teşekkür ederim

20. saniyeden itibaren izlemeye başla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Multiplayer oyunlarda sadece ekran kartı iş yapmaz. Dolayısıyla linkini attığınız oyun MP olduğu için iyi bir işlemci gerekli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu videoyu izleyebilirsin GTX 750 R7 260x' e denk bir ekran kartı sayılır.
Bu videoyu izlemenizide öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı