R7 260X + R5 3600 uyumlu mu?

pcc

Hectopat
Daha fazla  
Sorum göründüğü gibidir. Şu an R7 260X bir kartım var işlemcimi yenileyecek kadar param var şu anlık acaba değiştirene kadar kullanabilir miyim diye merak ettim. Yardımcı olan herkes şimdiden teşekkürler.

Sorum göründüğü gibidir. Şu an R7 260X bir kartım var işlemcimi yenileyecek kadar param var şu anlık acaba değiştirene kadar kullanabilir miyim diye merak ettim. Yardımcı olan herkes şimdiden teşekkürler.
Anakartinin modeli ne?

Paranı işlemci yenilemek için kullanmanı tavsiye etmem önce ekran kartı yenilemeni tavsiye ederim çünkü biraz güçsüz bir ekran kartı. İşlemcin birçok ekran kartını besleyebilecek bir potansiyeli var.

Kullanabilirsin fakat anakartın ne?

Anakartinin modeli ne?

Anakartı muhtemelen A320 veya B450-550 ve bu da destekler ekran kartını.

Son düzenleme:
Paranı işlemci yenilemek için kullanmanı tavsiye etmem önce ekran kartı yenilemeni tavsiye ederim çünkü biraz güçsüz bir ekran kartı. İşlemcin birçok ekran kartını besleyebilecek bir potansiyeli var.

İşlemci yükseltmek daha mantıklı olur hocam. RX 6600 gibi bir kart alsa eski işlemcisiyle darboğaz yapacaktır.

Kullanabilirsin fakat anakartın ne?
b450 chipset bi anakart alicam tabii ki

Ekran kartı alsam bu işlemci ile kullanamam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı