Anakartinin modeli ne?Sorum göründüğü gibidir. Şu an R7 260X bir kartım var işlemcimi yenileyecek kadar param var şu anlık acaba değiştirene kadar kullanabilir miyim diye merak ettim. Yardımcı olan herkes şimdiden teşekkürler.
Sorum göründüğü gibidir. Şu an R7 260X bir kartım var işlemcimi yenileyecek kadar param var şu anlık acaba değiştirene kadar kullanabilir miyim diye merak ettim. Yardımcı olan herkes şimdiden teşekkürler.
Kullanabilirsin fakat anakartın ne?
Anakartinin modeli ne?
İşlemci yükseltmek daha mantıklı olur hocam. RX 6600 gibi bir kart alsa eski işlemcisiyle darboğaz yapacaktır.Paranı işlemci yenilemek için kullanmanı tavsiye etmem önce ekran kartı yenilemeni tavsiye ederim çünkü biraz güçsüz bir ekran kartı. İşlemcin birçok ekran kartını besleyebilecek bir potansiyeli var.
Anakartı muhtemelen A320 veya B450-550 ve bu da destekler ekran kartını.
b450 chipset bi anakart alicam tabii kiKullanabilirsin fakat anakartın ne?
Paranı işlemci yenilemek için kullanmanı tavsiye etmem önce ekran kartı yenilemeni tavsiye ederim çünkü biraz güçsüz bir ekran kartı. İşlemcin birçok ekran kartını besleyebilecek bir potansiyeli var.
Anakartı muhtemelen A320 veya B450-550 ve bu da destekler ekran kartını.
B450 chipset bir anakart alacağım tabii ki.
Ekran kartı alsam bu işlemci ile kullanamam.
fiyat farkı ne kadarR5 5500 işlemcisini al. R5 3600 eskidi artık. 5500 daha iyi bir seçim olur.
baktim da itopyada 200 lira daha ucuz aslinda r5 5500 neden öylefiyat farkı ne kadar
kasa erimedi mi5570 ekran kartı takmıştım sen ne diyorsun hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.