R7 260X Sistem Hangi Oyunları Açar?

Selostik155

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar sistemimi belirtiyim. Sapphire r7 260x ekran karti, msi 970A G43 anakart,4 Gb gskil cl9 ram, Fx 6300 3.5ghz islemci. Arkadaslar sizlerden duymak istiyorum. Hangi oyunlari hangi kalitede oynarim? Ben bi merak icin metin2 oynadim. Çok kisi olunca hafiften kasiyor. Çok az normal mi? Çozunurluk 1280 *1024. Bana sanki garip gibi geldi ama bilmiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana ole gelmedi gibi metin2de 100 kisi felan olunca az kasmaya basliyo driverlar guncel baska bi nedeni olabilirmi bnim pcdemi sorun var youtubede bf4 highte kaldiriyo sistem

Online oyunlardaki kasmanın sebebi ya internetinizdendir, ya da oyunun sunucularındandır. Ping süresinin de etkisi var tabi. RAM i 8 GB yapıp, işlemciye de biraz O.C yaparak yüksek ayarlarda birçok oyunu oynarsınız.

Saolun dediginiz mantıklı internet hizim 300kb ve ekran kartim paylasımlı ram yiyor heralde 8 gb yapmam lazim deilmi ?

Ekran kartınızın RAM yediğini nereden çıkardınız? Kartın 2 GB lık bir belleği var. Belleğe çok yüklenen oyunlarda RAM yiyecektir. O da her oyunda olmaz. RAM i 8 GB yapın dememin sebebi özellikle yeni oyunlar (GTA V gibi) 8 GB ram istiyor. 300 KB internetim var demişsiniz. Sanırım AKK doldu ya da TTnet kullanıyorsunuz. Bağlantı hızınız düşük. TTnet i iptal edip Uydunet ya da Superonline ın hızlı bir paketine geçmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı