Bu sorunu daha öncede çok yaşamıştım, sonra kendi kendine kaybolmuştu. Öncelikle Euro Truck Simulator 2 de oyuna girince 10 FPS alıyorum, grafikleri düşürünce 20 civarı oluyor ama diğer oyunlar da böyle bir sorunum yok gayet akıcı şekilde oynuyorum ama gel gelelim bu oyuna. Daha önce 15.5 sürücüsü kullanırken böyle bir sorunum yoktu, sonra 15.7 ye geçince sorun geri döndü. Ne yapmalıyım sizce nereden başlamalıyım sorunu çözmeye ? Ayrıca sorun yok iken oyunu 40-60 FPS arası oynuyordum, aynı grafik ayarların da.
İntel Core İ3 540 3.07 Ghz CPU 4 GB RAM Sapphire Radeon R7 260X Windows 8.1
Eski sürücüde de yaşamıştım bu sorunu, sonra kendi kendine çözülmüştü. 15.6 sürücüsü hiç çalışmamıştı bende. Ayrıca oyunun güncellemesi yok steam'den indirdim ve güncel. Silip tekrar kurdum yine devam ediyor.
Kesinlikle hayır, yani şimdilik. İlk karşılaştığım zaman GTA 5 de de oluyordu, oyun sabit 24 FPS idi, GPU kullanımı %100' den düşmüyordu. Bir süre sonra GTA 5 de FPS değerleri normale döndü. Ama ETS2 hala kasıyordu. Şimdi GTA 5 de sorun yok gibi RAM alana kadar girmiyorum oyuna bir süre.
Bilen yok mu arkadaşlar ? Az önce Max Payne 3 oynadım, bütün ayarları açtım, ETS 2 gibi 10 FPS değildi. Çok akıcı biçimde oynadım. Oyun sorunlu' mudur nedir anlamadım ben.